--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Χουζουρλού μου!

By | Κυριακή, Μαρτίου 06, 2011 Leave a Comment

 Στην οδό Στέλιου Καζαντζίδη (πρώην Ρόδου) ,πίσω από το My Market  βρίσκεται η ''Χουζουρλού'', ένα γλυκύτατο καφέ με πανέμορφο διάκοσμο ,γλυκιά μουσική , εκλεκτά γλυκά του κουταλιού και εκπληκτικά λικέρ! Η ηρεμία που αποπνέει ο χώρος , η zen ατμόσφαιρα και οι φιλόξενοι άνθρωποι ,σχεδόν ''οικοδεσπότες'' μια που σε κάνουν να νιώσεις σαν να βρίσκεσαι σε σπίτι, κάνουν τη ''Χουζουρλού'' να ξεχωρίζει από όλα τα άλλα καφέ του Κορυδαλλού, και να γίνεται περισσότερο στέκι παρά απρόσωπη καφετέρια. Το ωράριο λειτουργίας παραπέμπει σε ''λέσχη φίλων'' ,αφού εναρμονίζεται με το χαλαρό Παρασκευοσαββατοκύριακο... τις μέρες δηλαδή που οι περισσότεροι από μας χαλαρώνουμε, συναντάμε φίλους μας, πίνουμε τα λικεράκια μας και ζεσταίνουμε τις καρδούλες μας... Ο χώρος διατίθεται και για πάρτι , συγκεντρώσεις, μουσικές βραδιές και ομαδικές συζητήσεις!
 Η ''Χουζουρλού'' είναι ότι πιο διαφορετικό και εναλλακτικό υπάρχει αυτή την στιγμή στην μικρή μας πόλη! Δεν έχετε παρά να το διαπιστώσετε με μια επίσκεψη , κι ακόμα κι αν δεν είσαστε λάτρεις των λικέρ , δοκιμάστε ένα "κράνο" , ένα "τσάπουρνο" , ή ένα ''καρυδάκι'' , και θα γίνεται fan ! Στο τέλος ίσως αγοράσετε κι ένα μπουκάλι για το σπίτι , αφού στο μαγαζί υπάρχουν λικέρ και γλυκά του κουταλιού προς πώληση σε πανέμορφα μπουκάλια και βάζα που θυμίζουν μια άλλη , γλυκιά εποχή αθωότητας!

Ημέρες λειτουργίας Παρασκευή -Σάββατο- Κυριακή  μετά τις 4:00 το απόγευμα!

Υ.Γ.1 Την Τρίτη 8 Μαρτίου ,η ''Χουζουρλού'' αφιερώνεται στις γυναίκες! Μουσική, μεζέδες,ποτά και κέφι με ''θηλυκό'' χαρακτήρα!
Υ.Γ2 Η επίσημη ιστοσελίδα του καφέ ''Χουζουρλού''
http://www.houzourlou.gr/2010-03-26-00-52-12
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: