--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Το Love Korydallos κλείνει...

By | Τετάρτη, Μαρτίου 02, 2016 Leave a Comment


ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ φίλοι μου αγαποκορυδαλλιώτες.....


Σήμερα το Love Korydallos κλείνει .........


ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ !!!!

Σαν σήμερα, στις 2 Μαρτίου του 2011 είχα την φαεινή ιδέα να κάνω τα πρώτα μου δειλά βήματα στον χώρο του blogging ...

Έτσι, η πρώτη ανάρτηση δημοσιεύτηκε ...


Μένω Εδώ! 
""Αυτό το blog το έφτιαξα , έτσι για πλάκα! Έτσι, για να το αφιερώσω στην καθημερινότητα μου σε αυτήν την πόλη! Τον Κορυδαλλό! Μένω εδώ όλη μου την ζωή , 36 χρόνια. Βγαίνω εδώ, ψωνίζω εδώ, δουλεύω εδώ, έχω χόμπι εδώ.. Πήγα σχολείο εδώ , ερωτεύτηκα εδώ , παντρεύτηκα εδώ , έκανα παιδί εδώ και χώρισα εδώ! Όλη μου την ζωή την έχω ζήσει εδώ! Κι ενώ κάποια στιγμή είχε αρχίσει να με ενοχλεί το ότι όπου και να πάω πέφτω σε γνωστές φυσιογνωμίες.... με τα χρόνια ανακαλύπτω ότι μου αρέσει. Δεν είναι και άσχημο τελικά να σε χαιρετούν , να έχεις κάνει γνωριμίες, να πηγαίνεις στα εμπορικά μαγαζιά και να σε ενημερώνουν για τις προσφορές, να γνωρίζεις πριν από όλους εκδηλώσεις που ετοιμάζονται , μαγαζιά που θα ανοίξουν , η που θα κλείσουν , θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες που γίνονται και γενικώς όλα τα ωραία ή τα λιγότερο ωραία που έχει να προσφέρει η πόλη μας! Γιατί ο Κορυδαλλός έχει και άλλο πρόσωπο, εκτός από την γκρίνια για τα πολιτικά δρώμενα, ή τις φυλακές... και μια που τις ανέφερα να κάνω μια παρένθεση και να πω πως άμα ξανακούσω ταξιτζή να μου ξαναλέει το συνηθισμένο αστειάκι ''μέσα;;'' όταν λέω ''Κορυδαλλό'', σίγουρα θα βρεθώ ''μέσα'' για φόνο ταξιτζή... έλεος πια με το χιούμορ τους! Και κλείνει η παρένθεση και συνεχίζω ..  ο Κορυδαλλός έχει και ωραία πράγματα, έχει και μια ερωτική πλευρά, έχει και μια κοσμοπολίτικη πλευρά , και μια παρεϊστικη πλευρά και γενικώς έχει μια πλευρά που αγαπώ! Έτσι επιμένω να ΜΕΝΩ εδώ! ""


Πέντε χρόνια πέρασαν από εκείνη την ημέρα...
Πέντε χρόνια αλλαγών , σε προσωπικό, κοινωνικό, εθνικό, αλλά και παγκόσμιο επίπεδο...
Αλλαγές , αλλαγές....

Τί θα ήμασταν χωρίς αυτές;

Δεν σας κρύβω, ότι πρίν από λίγο καιρό , ένιωσα έντονα την επιθυμία να "κλείσω'' το Love Korydallos, ή πιο σωστά, να κλείσω αυτόν τον κύκλο της διαδικτυακής μου υπόστασης.
Βλέπετε, είναι στιγμές που δεν μπορώ να βρίσκομαι παντού και πάντα και δεν μπορώ να γράφω για την ''όμορφη πλευρά της μικρής μας πόλης'' με την ίδια ζέση που το έκανα στην αρχή , όχι γιατί δεν με εκφράζει πια, αλλά διότι ο χρόνος της καθημερινότητάς μου μοιάζει να έχει συμπιεστεί τόσο πολύ που δεν μου αφήνει τα περιθώρια να είμαι "καλή" ή έστω υποφερτή σε όλα...

Όταν μάλιστα ασχολούμαι με το γράψιμο σε έναν παράλληλο με το bloging τομέα, αυτόν της συγγραφής, καταλαβαίνετε ότι κάποιες στιγμές είναι εξαιρετικά δύσκολο να χωρέσω μέσα στο ίδιο κεφάλι αυτούς τους δύο τόσο διαφορετικούς τρόπους γραπτής έκφρασης....Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί από τους συγγραφείς δεν έχουν ιστολόγιο όπως επίσης και πολλοί bloggers  δεν μπορούν να καταπιαστούν με την συγγραφή ενός βιβλίου. Φυσικά, υπάρχουν και εκείνοι που τα κάνουν και τα δύο, όμως είναι λίγοι... Και ίσως δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά...
Χρειάζονται λοιπόν ''εκπτώσεις''. Κι επειδή η λέξη αυτή φέρει ένα νόημα πολλές φορές αρνητικό... Θα πω ότι η όποια "έκπτωση", όταν μιλάμε για τον γραπτό λόγο, καλό είναι να γίνεται στην ποσότητα κι όχι στην ποιότητα. Ως εκ τούτου οι αναρτήσεις μου λιγόστεψαν. Το θεώρησα προτιμότερο από το να κάνω ατέρμονες αναδημοσιεύσεις απλά και μόνο για την επισκεψιμότητα.

Φτάνουμε λοιπόν στο διά ταύτα. ... Πριν από λίγο καιρό, ένιωσα έντονα την ανάγκη να τερματίσω την λειτουργία του love korydallos.  Κι άρχισα να σχεδιάζω μέσα στο κεφάλι μου την ανάρτηση του αποχαιρετισμού..

Ξεκινούσε κάπως έτσι...

"Έπειτα από ....(στο σημείο αυτό μέτρησα τα χρόνια) .... "

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ!!
Πέντε ολόκληρα χρόνια! ... 

"Σε μια μπλογκόσφαιρα  που τα περισσότερα ιστολόγια έχουν μέσω όρο ζωής τα δύο χρόνια, ξέρεις τί είναι να μετράς πέντε χρόνια λειτουργίας;" είπα στον εαυτό μου.
Κι άλλαξα γνώμη!

Και νιώθω υπέροχα που άλλαξα γνώμη ....

Ίσως να μην τα καταφέρνουμε να τα λέμε τόσο συχνά, ίσως να μην βρίσκομαι παντού και πάντα και να ενημερώνω τους αγαποκορυδαλλιώτες μου για οτιδήποτε συμβαίνει εδώ, όμως τα λέμε. Έστω και σπάνια τα λέμε, μιλάμε, επικοινωνούμε!
Κι έχω την ίδια, εκείνη την πρώτη χαρά, όταν βλέπω νέα μαγαζιά, αξιόλογες προσπάθειες στα πολιτιστικά και υπέροχους ανθρώπους γύρω μου. Μπορεί να μην προλαβαίνω να κάνω αναρτήσεις για όλα, αλλά χαίρομαι πραγματικά που ακόμα ΜΕΝΩ ΕΔΩ!

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΟΚΟΡΥΔΑΛΛΙΩΤΕΣ ΜΟΥ!

Να είμαστε όλοι καλά και να περνάμε όμορφες στιγμές...

Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται διαγωνισμοί, δώρα και πολλές εκπλήξεις....
ΟΛΟΣ ο ΜΑΡΤΙΟΣ θα είναι δικός μας για να το γιορτάσουμε!!

Προς το παρόν, αντί τούρτας .... Κερνάμε τραγουδάκι συμβολικό και συγκινητικό...Θα τα ξαναπούμε εντός της ημέρας...


ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!! 


Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: