--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Τί ; Θα έχουμε κι εμείς καρναβάλι;

By | Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015 Leave a Comment
Καλημέρα φίλοι μου!



Πριν από λίγες ημέρες έλαβα μια πρόσκληση στο Facebοοκ για να να κάνω like  σε μια σελίδα με τίτλο "Καρναβαλοτρέλα Κορυδαλλού, Νίκαιας, Αγ.Ι Ρέντη".

Στην αρχή απόρησα. Λέω, δεν είναι λίγο νωρίς για να μιλάμε για τις απόκριες; Έπειτα όμως το διερεύνησα λίγο περισσότερο και κατάλαβα.

Θα γίνουμε , λέει, μια μεγάλη παρέα και θα διοργανώσουμε το καρναβάλι του 2016! Κι επειδή πάντοτε ζήλευα τους άλλους δήμους που διοργάνωναν καρναβάλι και το διασκέδαζαν με την ψυχή τους τις απόκριες, βρήκα την ιδέα εξαιρετική!

Πάμε για καρναβάλι λοιπόν!

Για το λόγο αυτό, την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου στις 18:00μμ στο Σινέ Παράδεισος, έχει οριστεί ανοιχτή συνάντηση για όλους όσοι θέλουν να συμμετέχουν, να πουν τις ιδέες τους ή απλώς και μόνο να ενημερωθούν για το τί πρόκειται να γίνει τις προσεχείς απόκριες.

Κι όχι. Δεν είναι νωρίς. Η προετοιμασία ενός καρναβαλιού απαιτεί χρόνο κι επιμονή ... Μα πρωτίστως απαιτεί πολλή και καλή διάθεση!

Βάλτε λοιπόν το κέφι σας και στύψτε το μυαλό σας για καινούριες ιδέες. ..
Ο βασιλιάς Καρνάβαλος έχει ήδη γεννηθεί και κάνει τα πρώτα του βήματα!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε like στην σελίδα "Καρναβαλοτρέλα Κορυδαλλού, Νίκαιας, Αγ.Ι Ρέντη" ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.facebook.com/karnavalotrela/?fref=photo


Καλή και όμορφη μέρα να έχετε ..Και....

Χαμογελάστε! Η ζωή έχει τρέλα!




Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: