--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

*Έρωτας κυρίαρχος* με την Γαβριέλα Αλβινά

By | Τετάρτη, Ιανουαρίου 21, 2015 Leave a Comment
Αγαπημένοι και Aγαπημένες καλημέρα.


Θέλοντας να είμαι συνεπής  στο ραντεβού μας σκέφτηκα, πως μια καλή αρχή θα ήταν να σας περιγράψω και να πάρω κάποιες θέσεις για αυτό που εγώ έχω χαρακτηρίσει  «Έρωτα Κυρίαρχο».
Το ερέθισμα να ασχοληθώ με αυτής της μορφής έρωτα, ήταν ένα κείμενο που είδα να έχει αναρτηθεί στο facebook.
Το κείμενο έλεγε :

Είναι πανέμορφο να βρίσκεις κάποιον,  που να ερωτεύεται το μυαλό σου.
Κάποιον που να θέλει να κάνει έρωτα στις σκέψεις σου.
Κάποιον που θέλει να σε βλέπει να κατεβάζεις σιγά- σιγά όλους τους τοίχους, που έχεις χτίσει μέσα στο κεφάλι σου και να τον αφήνεις να περάσει.

Μόλις το διάβασα σκέφτηκα “ Γαβριέλα εδώ έχουμε την περιγραφή του εφιάλτη σου και για να δούμε τι λέμε γι’ αυτό;”
Αρχίζουμε λοιπόν.

Λατρεμένοι μου, ο Έρωτας Κυρίαρχος είναι αναμφίβολα η ποιο ισχυρή μορφή έρωτα. Έτσι και σου συμβεί  το μόνο βέβαιο είναι ότι «την έκατσες την βάρκα» όπως λέει και λαός.
Ωραία και τον άφησες να περάσει στο μυαλό, στην καρδιά και να σε κατακτήσει... και μετά και μετά;
Αυτό που γίνεται μετά, έχει να κάνει με την άλλη πλευρά, αυτούς δηλαδή τους τύπους ή τύπισσες, που έχουν την ικανότητα να κατακτούν τα μυαλά μας, τις ψυχές μας και μετά να μας παίρνουν ό,τι έχουμε αλλά και αυτά που δεν έχουμε.
Συνήθως αυτοί οι τύποι είναι "επαγγελματίες στον έρωτα" και τα "θέλω" τους εντελώς προσωρινά. Στην περίπτωση, που εσείς είστε "ερασιτέχνες" θα πρότεινα όσο πανέμορφο και αν είναι, μην πάτε να το ζήσετε, γιατί στο τέλος του δρόμου το πιθανότερο είναι να σας βγει ξινό και πικρό.
Μην πείτε "δεν έχω ανάγκη γιατί έχω ισχυρό πνεύμα και θέληση". Σαν οξύ μοιάζει ο Έρωτας Κυρίαρχος, τα καίει όλα, είναι μοναδικός και είναι ο απόλυτος κατακτητής!
Η άποψή μου είναι , από εμπειρία το λέω, ότι όσο και να σας φαίνεται προκλητικό να βρεθεί ένας τέτοιος άνθρωπος στην ζωή σας, προσέχετε. Θα πάθετε σίγουρα ζημιά. Στο χέρι σας θα είναι μόνο το μέγεθος της ζημιάς.
Οι τύποι αυτοί, που θα καταφέρουν να πετύχουν να κάνουν έρωτα στις σκέψεις σας είναι συνήθως τυχοδιώκτες.  Σας ερωτεύονται και τους περνάει μόλις γκρεμίσουν το κάστρο του μυαλού σας. Βρίσκουν μια δικαιολογία και αμέσως τα πάντα ανατρέπονται. Ξαφνικά αρχίζουν να ψάχνουν τον επόμενο στόχο και πια δεν θεωρούν ότι το μυαλό σας τους εξιτάρει πλέον.
Εσύ τους έβαλες μέσα στο μυαλό σου και εκείνοι έμαθαν τα πάντα γιατί πολύ απλά τους άφησες να περάσουν.

Συμπέρασμα , δώστε τα κορμιά σας αλλά ποτέ μην αφήνετε κανέναν να σας πάρει το μυαλό και κυρίως αν ξέρετε εκ των προτέρων, πως όταν φύγει ο κατακτητής εσείς δεν θα έχετε την δύναμη να ανασυνταχθείτε.
Επισκεφτείτε το συνεργείο και ελέγξτε χειρόφρενο και λάδια.
Πρέπει να είστε σίγουροι, ότι αν τελικά αποφασίσετε να σηκώσετε το γάντι για να ζήσετε αυτόν τον Έρωτα Κυρίαρχο, πως αφενός, θα μπορέσετε να αποδεχτείτε το επικείμενο τέλος και αφετέρου θα είστε σίγουροι πως δεν θα το κάψετε εντελώς το μυαλουδάκι σας και πως θα μπορέσετε εγκαίρως να σηκώσετε το χειρόφρενο.
Ο Έρωτας Κυρίαρχος είναι η απόλυτη και ισχυρότερη κατά την άποψη μου μορφή έρωτα. Αν τον βιώσεις θα είσαι τυχερός μεν αλλά με την προϋπόθεση ότι θα καταφέρεις στην συνέχεια να κάνεις επανεκκίνηση στην περίπτωση που ο κατακτητής αποφασίσει να αποχωρήσει. Το μυαλό δεν λειτουργεί, η ψυχή δεν προστατεύεται και εσύ απλά μόνο απολαμβάνεις. Πουθενά όριο, η λογική δεν παίζει και εσύ δύσκολα μπαίνεις στην διαδικασία να ξαναπαίξεις. Αυτό σημαίνει ότι από την στιγμή που θα βιώσεις αυτόν τον απόλυτο έρωτα όλα στην συνέχεια θα σου φαίνονται χλιαρά και ανάλατα. Προτείνω λοιπόν, όταν τον δείτε να πλησιάζει να αξιολογήσετε την κατάσταση πριν βουτήξετε στο χάος! Αν νομίζετε πως έχετε εναλλακτικό οδηγό επιβίωσης βουτήξτε.... κι ο θεός βοηθός!
Να θυμάστε πάντα ότι το μυαλό και την καρδιά σας να τα σέβεστε, γιατί όταν αυτά τα δύο σταματήσουν τότε έρχεται ο θάνατος. Επίσης κανείς δεν θα σας λατρέψει περισσότερο και θα σας σεβαστεί περισσότερο από ότι εσείς τον εαυτό σας.
Κρατήστε λοιπόν ένα κομμάτι για σας σαν σωσίβιο σωτηρίας,  όταν αποφασίσετε να βουτήξετε, έτσι για την τιμή των όπλων σ΄ αυτή την μάχη.
Με λίγα λόγια βρε παιδιά, δεν λέω να μην ερωτευτούμε,
λέω να μην τρελαθούμε κιόλας.

Σκεφτείτε το…………Γαβριέλα Αλβινά


Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: