--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Η Δανάη στο παλάτι του ήλιου..

By | Παρασκευή, Ιουνίου 06, 2014 1 comment


Με αυτόν τον παραμυθένιο τίτλο θα μας καλωσορίσουν αύριο στο βιβλιοπωλείο Φλωράς στον Κορυδαλλό , η συγγραφέας Νατάσα Γκουτζικίδου και οι εκδόσεις Μάτι. Πρόκειται για ένα γλυκό παραμύθι που  αγγίζει μικρούς και μεγάλους.. Όσοι θα βρεθούν σε αυτή την συνάντηση, θα έχουν την τιμή να ακούσουν αποσπάσματα του παραμυθιού από την ίδια την συγγραφέα.. Τα παιδιά μας, είναι σίγουρο πως θα ενθουσιαστούν.. Άλλωστε, τι καλύτερο από μια Σαββατιάτικη πρωινή βόλτα στον Κορυδαλλό, παρέα με ένα ωραίο παραμύθι;
Να ευχηθούμε λοιπόν όλοι καλή επιτυχία στην Νατάσα και να υποσχεθούμε πως θα είμαστε εκεί!

Σάββατο 7 Ιουνίου 12:00 το πρωί.
Βιβλιοπωλείο ΦΛΩΡΑΣ
Κουντουριώτου 54-56 Κορυδαλλός.


Λίγα λόγια για την συγγραφέα.



Η Νατάσα Γκουτζικίδου γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα, όπου και κατοικεί, ενώ κατάγεται από το Διδυμότειχο Έβρου. Είναι παντρεμένη και έχει μία κόρη. Είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και εργάζεται ως αρχισυντάκτρια στις εκδόσεις Ελληνική Πρωτοβουλία.
Έργα της «Το μυστικό των αλόγων», «Ο χορός της νύμφης», "Δάκρυα από αλάτι", Άγγελοι πολέμου", "Θυμήσου πόσα μου χάρισες", "Της φωτιάς και του έρωτα","Το μυστικό των αλόγων- Η επιστροφή", "Η Δανάη στο παλάτι του ήλιου."

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα και ευχαριστώ για την υπέροχη φιλοξενία! Σας περιμένω όλους να γίνουμε παιδιά ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή