--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Ένα μικρό παζλ αναδημοσιεύσεων!

By | Δευτέρα, Μαΐου 19, 2014 Leave a Comment
Γειά σας φίλοι μου..
Θα μου συγχωρήσετε ένα μικρό παζλ αναδημοσιεύσεων;; ... ..Δεν συνηθίζω να κάνω αναδημοσιεύσεις αλλά νομίζω χρειάζεται πότε πότε να κάνω και μια εξαίρεση.
Βρήκα μερικές πολύ ενδιαφέρουσες αναρτήσεις σε φιλικά blogs και είπα να τις μοιραστώ μαζί σας..
Κι επειδή είμαι αντικειμενική οι αναρτήσεις προέρχονται από όλες τις πλευρές... Θα καταλάβετε..

Λοιπόν, για αρχή έχουμε ....

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Α΄ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 18/5/14

Αναμφισβήτος νικητής στις Δημοτικές Εκλογές στον Δήμο Κορυδαλλού την πρώτη Κυριακή στις 18/5/14 είναι ο νυν Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης. 

Δεύτερος ο κ. Μελάς που έριζε για γιγάντια ποσοστά τα οποία και δεν κατάφερε να συγκεντρώσει παρά την απλόχερη στήριξη που είχε από εργολαβικά συμφέροντα και παλαιοκομματικούς μηχανισμούς.

Τρίτη η κα Κυλάκου (Σύριζα) που τριπλασίασε το προηγούμενο ποσοστό της το 2010.

Τέταρτη από δεύτερη η Λαϊκή  Συσπείρωση (ΚΚΕ) που έχασε το 1/3 της δύναμης της σε σχέση με το 2010, τώρα με την κα Παπουτσιδάκη.

Τέταρτος ο κ Δημόπουλος με 9,47%.  

Τελευταίος ο Δεξιός συνδυασμός Πρώτη Πόλη που βρέθηκε να μένει μόλις με το ένα 1/3 της δύναμης του 2010 με επικεφαλής τον κ. Διάκο.


Στάρος Κασιμάτης            34,50%          7 έδρες

Γιάννης Μελάς                  23,32%          5 έδρες

Καίτη Κυλάκου                 14,31%          3 έδρες

Ελ. Παπουτσιδάκη           13,25%          3 έδρες

Γιώργος Δημόπουλος        9,47%           2 έδρες

Γιάννης Διάκος                  5,15%           1 έδρα

Πηγή: Korydallos.blogspot.gr

Και ακολουθούν οι δηλώσεις των τριών πρώτων σε ψήφους υποψηφίων δημάρχων. Ο λόγος που λείπουν οι δηλώσεις και οι ευχαριστίες της κυρίας Παπουτσιδάκη , του κυρίου Δημόπουλου και του κυρίου Διάκου είναι γιατί απλούστατα δεν τις βρήκα.. (μπορεί και να έχουν αναρτηθεί κάπου και να μην τις είδα εγώ)

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ (απόσπασμα)

«Για άλλη μια φορά η Δημοκρατία και η Συμμετοχή έχουν το προβάδισμα σε αυτήν την πόλη. Ο λαός του Κορυδαλλού, στην συντριπτική του πλειοψηφία, τίμησε με την ψήφο του εκείνους που επέλεξαν να έχουν διαρκή και ουσιαστική παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην πόλη, εκείνους που επέλεξαν να τιμούν τους θεσμούς και την λειτουργία τους. Οι Πολίτες για τον Κορυδαλλό με σεβασμό στην ιστορία της δημοτικής κίνησης, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προτάσσοντας το έργο και το πρόγραμμα του συνδυασμού έναντι της λάσπης, του μηδενισμού και της απαξίωσης. Οι Κορυδαλλιώτες για άλλη μια φορά τίμησαν με την επιλογή και την ψήφο τους εκείνους που αποδεδειγμένα έχουν μοχθήσει γι αυτήν την πόλη με όραμα, ιδέες και πρόγραμμα. Τους ευχαριστούμε. Την επόμενη Κυριακή Πάμε πάλι Μαζί για τον Κορυδαλλό των ονείρων μας. Την επόμενη Κυριακή Πάμε όλοι Μαζί για την νίκη του Κορυδαλλού».    




ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΛΑ (απόσπασμα)

"Ευχαριστούμε από καρδιάς τους εφτά χιλιάδες Κορυδαλλιώτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Ευχαριστούμε όλους τους εκλογείς οι οποίοι υπέδειξαν υποδειγματική συμπεριφορά και υψηλό επίπεδο ευθύνης. Η παράταξή μας, παρά το νεαρό της πολιτικής της ηλικίας και παρά το γεγονός ότι  βρέθηκε αντιμέτωπη με τους επαγγελματίες πολιτικούς του απερχόμενου δημάρχου, κατέγραψε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και τον έφερε στην δεύτερη θέση απ' όπου θα διεκδικήσει με ιδιαίτερες αξιώσεις την νέα δημοτική αρχή...
Ραντεβού στις κάλπες την επόμενη Κυριακή. Ψηφίζουμε δημοκρατικά και προοδευτικά. Καταδικάζουμε κάθε φορέα αντιλαικής και φιλομνημονιακής πολιτικής όπως η δημοτική αρχή Κασιμάτη. Ψηφίζουμε για τα παιδιά μας, την πόλη και την πατρίδα μας.."



ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙΤΗΣ ΚΥΛΑΚΟΥ

"Ευχαριστώ από καρδιάς τους χιλιάδες των Κορυδαλλιωτών και Κορυδαλλιτισσών που συμπορεύτηκαν μαζί μας, ενέκριναν το πρόγραμμά μας και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών αναδεικνύει την Ανοιχτή Δημοτική Κίνηση «Πάμε Αλλιώς» σε σημαντική  αυτοδιοικητική δύναμη και απαιτεί να συνεχίσουμε να δίνουμε τον τίμιο και ανιδιοτελή αγώνα μας για τον Κορυδαλλό, την Περιφέρεια , την Ελλάδα , την Ευρώπη . Μαζί με όλους και όλες τους συνυποψήφιους/ες, τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες υποσχόμαστε ότι θα είμαστε διαρκώς παρόντες και παρούσες στο Δημοτικό Συμβούλιο και στους καθημερινούς αγώνες στον Κορυδαλλό, εμφορούμενοι/ες με όλα αυτά για τα οποία δεσμευτήκαμε προεκλογικά. Σύντομα η Δημοτική μας Κίνηση θα εκτιμήσει τα αποτελέσματα και θα αποφασίσει για τον δεύτερο γύρο."

Κορυδαλλός , 19-5-2014 
Καίτη Κυλάκου



Καλό σας βράδυ ! 

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: