--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Εκλογές... η επόμενη μέρα!

By | Δευτέρα, Μαΐου 19, 2014 2 comments
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλο τον Κορυδαλλό!


Τους τελευταίους μήνες υπήρξε ένας καταιγισμός ενημέρωσης από διάφορα Κορυδαλλιώτικα ιστολόγια και σελίδες υποψήφιων δημοτικών συμβούλων αλλά και των υποστηρικτών τους στο facebook.. Κι όπως είναι φυσικό,τα πάντα υπήρχαν. Από αλληλοκατηγορίες, μέχρι αγάπες και θαυμασμοί.. Λογικό! ... Και όοοοολα αυτά γίνονταν για την καλύτερη ενημέρωσή μας .... Επίσης Λογικό. Για να ξέρουμε, εμείς οι δημότες, ποιος είναι ο καλύτερος για να ψηφίσουμε.. Μέχρι εδώ ..όλα καλά!
  Χθες αμέσως μετά την παράσταση ήρθα στο σπίτι μου με την δίψα να μάθω τα αποτελέσματα των εκλογών στον Κορυδαλλό αλλά και με την διάθεση να διαβάσω σχόλια, θετικά και αρνητικά δεν έχει σημασία και .... τέλος πάντων να ενημερωθώ! Επειδή δεν βλέπω τηλεόραση (τί να δεις άλλωστε) , μπαίνω στο facebook και ψάχνω στις ενημερώσεις μου... Τίποτα! Σιωπή...  Εντάξει ήταν και σχετικά νωρίς, γύρω στις δέκα, αλλά και πάλι δεν το περίμενα. Επισκέπτομαι την μια σελίδα, τίποτα. Λέω μέσα μου "Where is everybody???" ...Πηγαίνω σε κάποια blog που είχαν συχνή ροή τις τελευταίες μέρες πριν από τις εκλογές.... και πάλι τίποτα!
Λες και είχε φυσήξει ένας άνεμος και είχε διώξει ότι είχε σχέση με τις εκλογές από την αρχική μου σελίδα..  Καλά, μπορεί και να έτυχε, τι να πω!... Κάποια στιγμή, κάπου πήρε το μάτι μου ένα link όπου είχαν αναρτηθεί τα πρώτα αποτελέσματα, κι έτσι πήρα μια ιδέα..

Έμαθα λοιπόν πως την άλλη Κυριακή θα έχουμε επανάληψη των εκλογών και πως την μάχη θα την δώσουν ο Σταύρος Κασιμάτης και ο Γιάννης Μελάς. Οφείλουμε να σεβαστούμε την απόφαση της κάλπης και να υποστηρίξουμε για μια ακόμη φορά με την ψήφο μας την δημοκρατική διαδικασία των εκλογών. Ακόμα και αν το σημερινό αποτέλεσμα δεν εκφράζει κάποιους, αυτός δεν είναι λόγος να υπάρξει αποχή. Την Κυριακή, θα είμαστε και πάλι στις κάλπες ασκώντας το δικαίωμα της ψήφου.. Είναι το χρέος μας άλλωστε. Από εκεί κι ύστερα θα είναι χρέος του Δημάρχου που θα έχουμε εκλέξει να αναλάβει τις ευθύνες του με ωριμότητα και σοφία. Κι έχει πολλή δουλειά να κάνει!

Ο Κορυδαλλός χρειάζεται ικανό δημοτικό συμβούλιο και ώριμους πολίτες.


Γι' αυτό, λέμε όχι στην αποχή! 

Επίσης, ο Κορυδαλλός χρειάζεται (και έχει) καλούς bloggers! Πριν , κατά την διάρκεια, αλλά και μετά τις εκλογές.... Εντάξει παιδιά; Να τα λέμε κι αυτά!

Να έχετε όλοι μια υπέροχη εβδομάδα γεμάτη δημιουργία..
.... και να μην το βάζετε κάτω!
Φορέστε χαμόγελο, κανένα άλλο ρούχο δεν τονίζει τα χαρίσματά σας όσο αυτό!







Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

2 σχόλια:

  1. Με εκνευρίζει η αποχή!
    Καλά έκανες που το έθιξες.
    Καλή εβδομάδα Βάσια μου..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή εβδομάδα Κατερίνα μου! ... Ναι, πάντα το λέω αυτό .. Η αποχή δεν είναι πολιτική στάση!

      Διαγραφή