--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Κορυδαλλός, σταθερή αξία..

By | Πέμπτη, Μαρτίου 27, 2014 1 comment
Καλημέρα μας!



Τι μου κάνετε; σας έπιασε η άνοιξη ή όχι ακόμα; 
Περπατάω στους δρόμους του Κορυδαλλού και μεθάω από την μυρωδιά των ανθισμένων νεραντζιών, οπότε υποθέτω πως εμένα με έπιασε! 
 Πολλά και διάφορα συμβαίνουν στην πόλη μας τον τελευταίο καιρό. Αλαλαγμός και ίντριγκες, όλα στον βωμό των εκλογών που έρχονται. Εμάς όμως δεν μας αφορούν αυτά. Εμείς αγαπάμε τον Κορυδαλλό, με όποια κυβέρνηση και όποια δημοτική αρχή. Γιατί ο Κορυδαλλός είναι σταθερή αξία. Είναι οι δημότες του. 
  Παρατηρώ επίσης έκπληκτη πως ξεπετάγονται καθημερινά καινούρια Κορυδαλλοϊστολόγια.
 Παιδιά, δεν σας προλαβαίνω... Θέλω να βάζω στην μπάρα παρακολούθησης όλα (αν γίνεται) τα blogs του Κορυδαλλού αλλά κάτι τέτοιο είναι δύσκολο όταν βγαίνουν συνεχώς νέα. Για να είμαι εξηγημένη μαζί σας λοιπόν- απευθύνομαι στους νέους blogers- θα περιμένω μέχρι το τέλος των εκλογών και όσα ιστολόγια μείνουν και συνεχίσουν να γράφονται (γιατί μεταξύ μας τώρα, πιστεύω πως τα περισσότερα γίνονται καθαρά για υποστήριξη των υποψηφίων) θα μπουν κανονικά στην ροή των blogs που παρακολουθώ. Προς το παρόν θα βάλω όσα βρήκα. Αν ξεχάσω κανένα δεν θα το κάνω επίτηδες, πιθανόν να μην το έχω ανακαλύψει ακόμα, οπότε ενημερώστε με. 

Θα βγω βόλτα στα μαγαζιά τώρα... αλλά θα επιστρέψω δριμύτερη με νέα ανάρτηση για τις βόλτες που έκανα το Σαββατοκυριακοδεύτερο που πέρασε. Στον Κορυδαλλό βέβαια.. Που αλλού; 
Γεια σας! 
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα, πατριωτάκι!!!Μιας κι έρχομαι συχνά, τι θα έλεγες για καφεδάκι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή