--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Βγαίνει και σε άλλα χρώματα;

By | Σάββατο, Ιανουαρίου 25, 2014 Leave a Comment


Καλημέρα! Είσαστε όλοι καλά;

Τα μάθατε τα νέα; Γίναμε πολλοί. Πάρα πολλοί! ... Βρέχει από παντού νέα blogs και καινούριες σελίδες για τον Κορυδαλλό.. Άσε τα groups!  Απ' όλα έχει ο μπαξές... σε όλα τα σχέδια και με όλα τα χρώματα. 

Κόκκινα, πράσινα, μπλε και πολύχρωμα τα νέα Κορυδαλλοblogs- σελίδες είναι εδώ για να δώσουν το παρόν για την δική σας ενημέρωση και πληροφόρηση! Τί νομίζατε Αγαποκορυδαλλιώτες μου, μόνο εγώ είχα την κάψα για να blogάρω για την πόλη μας; Όχι βέβαια , την είχαν κι άλλοι, ή κι αν δεν την είχαν τους προέκυψε τώρα... Μέχρι το καλοκαίρι υπολογίζω να εμφανιστούν ακόμη πολλά καινούρια ιστολόγια και σελίδες στο fb με θέμα , τί άλλο ; Την πόλη μας! Αριθμό δεν μπορώ να σας πω με ακρίβεια , θα εκτιμήσω την κατάσταση αργότερα και θα σας ενημερώσω για τον αριθμό.. Αργότερα , μετά τις εκλογές! Που θα μείνουμε πάλι λίγοι. Γιατί , μπορώ να σας το πω μετά βεβαιότητας πως τα μισά από τα καινούρια ιστολόγια έχουν πολιτική σκοπιμότητα και προεκλογικό χαρακτήρα...οπότε και θα εκλείψουν την επομένη του εκλογικού αποτελέσματος.  Δεν το κρύβουν άλλωστε.
  Δεν θα πω πως είναι απαραίτητα κακό αυτό. Πραγματικά χαίρομαι που η ενημέρωση ανθίζει στην πόλη μας. Εξάλλου. να ξεκαθαρίσω και τη θέση μου, δεν έχουν όλα πολιτική σκοπιμότητα, αλίμονο! 
Κάποιοι μάλιστα κάνουν και πολύ καλή δουλειά και -δεν το κρύβω- μπαίνω και ενημερώνομαι για κάτι που δεν γνωρίζω. Παράπονο ουδέν. ... Ένα μόνο θέλω να σχολιάσω.. 
Τα σχόλια! Τα σχόλια που οργιάζουν κάτω από τις αναρτήσεις των εν λόγω blogs, σελίδων,ομάδων και προσωπικών προφίλ και που θυμίζουν γήπεδο! Γιατί παιδιά; Γιατί τόσο μίσος και αλληλοσπαραγμός; Εκλογές έχουμε , δεν έχουμε πόλεμο! Να γιατί δεν μου αρέσει η πολιτική, γιατί ρίχνει το επίπεδο του Έλληνα και αλαλάζοντας ψάχνει παράθυρο, ή χωρίο σχολίων για να πει την όποια άποψη έχει.. σωστή , λάθος, δεν έχει σημασία! Αρκεί να την ξεφουρνίσει με σηκωμένα τα μανίκια και έτοιμος για καβγά. Χαλαρώστε καλέ! Αφού την επόμενη μέρα, πάλι στα ίδια μέρη θα είμαστε αγκαλίτσα οι ίδιοι και οι ίδιοι και θα πίνουμε μαζί καφέ. Γιατί να χαλάμε τις καρδιές μας; 

Ενημερωθείτε από τα καινούρια ιστολόγια και τα σελιδοgroypakia, μάθετε τα υπέρ και τα κατά του κάθε υποψηφίου δημάρχου, και βγάλτε την απόφασή σας για το ποιον θα ψηφίσετε.. Εγώ δεν έχω να σας προτείνω κανέναν.. Έχω μόνο να προτείνω ... κρατήστε ένα επίπεδο και ... "Αγαπάτε αλλήλους"

nothing elce για την ώρα!

Να είμαστε καλά και να περνάμε τέλεια!


Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: