--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Είμαστε υπερήφανοι!!

By | Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 09, 2013 Leave a Comment


Σήμερα το βράδυ στις 9:00μμ , η δική μας ομάδα, το Σπουδαστήρι Θεάτρου Κορυδαλλού , εκπροσωπεί τον Κορυδαλλό μας στους 27ους θεατρικούς αγώνες ερασιτεχνικών θιάσων που διοργανώνει ο δήμος Ζωγράφου, με το έργο του Ζαν Πωλ Σαρτρ ''Κεκλεισμένων των θυρών".

Οι θεατρικοί αγώνες διοργανώνονται κάθε Σεπτέμβριο από το δήμο Ζωγράφου.. Θίασοι από όλη την Ελλάδα υποβάλουν το βίντεο της παράστασής τους διεκδικώντας μια θέση στους αγώνες. Τα κριτήρια αξιολόγησης είναι πολύ αυστηρά , γιαυτό και από δεκάδες συμμετοχές επιλέγονται ελάχιστες, γεγονός που μας κάνει περήφανους αφού η δική μας συμμετοχή ξεχώρισε και βρίσκεται αυτή την στιγμή μέσα στις επτά παραστάσεις που θα διαγωνιστούν.

Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που το Σπουδαστήρι θεάτρου βρίσκεται στους θεατρικούς αγώνες του δήμου Ζωγράφου. Στο παρελθόν έχει συμμετάσχει με το έργο ''Δούλες'' του Ζ.Ζενέ έχοντας κερδίσει βραβείο Α γυναικείου ρόλου και βραβείο μακιγιάζ,  με το έργο ''Μετά τη βροχή"του Μπελμπέλ παλαιότερα έχει κερδίσει βραβείο καλλίτερου φωτισμού και με το έργο ''Ο κήπος με τα χελιδόνια'' του Τσικλιρόπουλου έχει κερδίσει βραβείο Β ανδρικού ρόλου.

Φέτος συμμετέχει με το εξαιρετικό έργο του Σαρτρ ''Κεκλεισμένων των θυρών", και είμαι σίγουρη πως θα καταφέρει να αποσπάσει πάνω από ένα βραβείο, αφού η παράσταση είναι ιδιαιτέρως καλοδουλεμένη και οι ερμηνείες εκπληκτικές!
Όσοι είδαν την παράσταση στο θέατρο ''Γκαράζ'' την περασμένη Άνοιξη , μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

Οι υπόλοιποι μπορούν να έρθουν να την παρακολουθήσουν στο Υπαίθριο θέατρο Ζωγράφου , Γ. Ζωγράφου 17 (είσοδος από πλατεία Αγ.Γεωργίου) , στις 9:00 το βράδυ .

Λίγα λόγια για το έργο και την παράσταση
Τρεις άγνωστοι μεταξύ τους, δύο γυναίκες κι ένας άντρας, οδηγούνται σε ένα δωμάτιο, από έναν μυστηριώδη υπηρέτη. Δεν υπάρχουν καθρέφτες, δεν υπάρχουν παράθυρα, το φως δεν σβήνει ποτέ και η πόρτα είναι κλειδωμένη! Η συνεύρεση τους δεν είναι τυχαία, οι σχέσεις τους μοιραίες, ο καθένας τους έχει ένα ρόλο… μέχρι να αντιληφθούν την αλήθεια.

Διανομή:
Θαλαμηπόλος: Παναγιώτης Ντέλλης
Γκαρσίν: Γιάννης Βεσλεμές
Ινέζ: Γεωργία Σταμέλου
Εστέλλα: Δήμητρα Παπαδημητρίου

Συντελεστές:
Μετάφραση: Μάριος Λαέρτης
Σκηνοθεσία: Τάκης Λιατζιβίρης
Μουσική Επιμέλεια: Κωστής Αλέξης
Σκηνικά, Κοστούμια: Δήμητρα Παπαδημητρίου
Κινησιολογία: Χρυσηίδα Λιατζιβίρη
Επεξεργασία ήχων: Γιάννης Βεσλεμές
Φωτογραφία: Ειρήνη Τσίχλη
Επιμέλεια προγράμματος, αφίσας: Γιάννης Βεσλεμές
Δραματολογική επιμέλεια: Μαρία Μπάκα


Ας ευχηθούμε όλοι μαζί ''ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ'' στο Σπουδαστήρι Θεάτρου Κορυδαλλού !!

Τέτοιες διακρίσεις μας κάνουν υπερήφανους!
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: