--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Στης Βάσιας την ποδιά σφάζονται εταιρίες τηλεφωνίας!

By | Τετάρτη, Απριλίου 03, 2013 1 comment

Πριν δυο μήνες περίπου , με πήραν τηλέφωνο από μια εταιρία τηλεφωνίας , να μου κάνουν μια προσφορά για να μεταφέρω το τηλέφωνο μου σε αυτή. Μου είπαν  πόσο θα πληρώνω για 200 λεπτά προς σταθερά και 40 λεπτά προς κινητά και το βρήκα καλή τιμή, και πως θα έχω και ίντερνετ με 4 Mbps (μου φάνηκε πολύ μικρή ταχύτητα αλλά με διαβεβαίωσαν πως θα είναι μια χαρά!) Να μην τα πολυλογώ με έπεισαν να φύγω από την εταιρία που είμαι τώρα και που είμαι μέτρια ικανοποιημένη. Προχτές λοιπόν μου τηλεφώνησαν από την παλιά εταιρία να με ρωτήσουν γιατί θέλω να φύγω. Τους είπα ότι δέχτηκα καλύτερη προσφορά και μου αντιπρότειναν μια ακόμα καλύτερη εκείνοι! Δηλαδή απεριόριστα λεπτά προς σταθερά, 40 λεπτά (ίσως και 60 δεν θυμάμαι καλά) προς κινητά, και ίντερνετ 24 mbps με πάγιο μικρότερο από αυτό που μου είχε προτείνει η άλλη εταιρία. Όπως καταλαβαίνετε με έπεισαν να μείνω εκεί που είμαι , αφού μετά από τα παράπονά μου για το σχετικά αργό ίντερνετ (παρόλο που έχει θεωρητικά 24 mbps ταχύτητα) , υποσχέθηκαν πως θα το φτιάξουν και αυτό! Πήρα λοιπόν την άλλη εταιρία , την καινούργια , για να ακυρώσω το αίτημα. ... Εχτές λοιπόν , με παίρνει στο τηλέφωνο μια κοπέλα με πολύ εριστική φωνή , να μου ζητήσει ¨τα ρέστα"για το γιατί έμεινα στην παλιά μου εταιρία....Της είπα την αλήθεια, πως δέχτηκα καλύτερη προσφορά και γιαυτό δεν έχω λόγο να αλλάξω την εταιρία που είμαι τώρα. Ότι θα έκανε ο καθένας δηλαδή στις μέρες μας! .... Και αρχίζει να με γεμίζει ένα σωρό ανασφάλειες για το αν τελικά θα πληρώνω όσα μου έταξαν, για το αν θα έχω τα δωρεάν λεπτά προς τα κινητά που μου είπαν , και ΠΟΥ το ξέρω πως δεν μου είπαν ψέματα , και ΠΟΥ το ξέρω πως δεν θα με κοροϊδέψουν και να επιμένει πως η δική τους εταιρία είναι καλύτερη και πως πραγματοποιεί όσα υπόσχεται και να ισχυρίζεται πως μου έχουν στείλει από την πλευρά τους και συμβόλαιο που γράφει γραπτώς τις ''δεσμεύσεις'' τους, πράγμα που δεν ισχύει φυσικά! Εγώ δεν έχω λάβει κανένα τέτοιο συμβόλαιο. Κι εκείνη να επιμένει πως το έχω λάβει ! Να μην σας τα πολυλογώ, ήταν τόσο φορτική και επιθετική που , πραγματικά, ακόμα κι αν υπήρχε μία πιθανότητα να με κάνει πελάτισσα στο μέλλον, την έχασε κι αυτή!
 Εντάξει , σίγουρα φταίω κι εγώ που λειτούργησα επιπόλαια και χωρίς να έχω ρωτήσει πρώτα την εταιρία μου για κάτι καλύτερο, άφησα να με πείσουν από την άλλη . Συνήθως δεν με πείθουν εύκολα σε αυτά τα τηλεφωνήματα προώθησης πακέτων τηλεφωνίας, τώρα πως την πάτησα έτσι , ούτε που το κατάλαβα! Εν πάση περιπτώσει το θέμα λύθηκε , αλλά πραγματικά η κοπέλα με εξόργισε με τον τόνο της φωνής της και την αγένεια της! Με τάραξε!
Φυσικά δεν αναφέρω τις εταιρίες που κονταροχτυπήθηκαν για να με κρατήσουν για ευνόητους λόγους. Όμως να προσέχετε πολύ , όταν διαπραγματεύεστε τέτοια θέματα και να είστε σίγουροι πριν αποφασίσετε να φύγετε από μια εταιρία και να πάτε σε άλλη, γιατί η αγένεια που ξεσπά όταν ακυρώνετε ένα αίτημα, είναι κάτι χωρίς προηγούμενο!

Καλή σας μέρα!!!
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

1 σχόλιο:

  1. Χαχα! Πολύ μου άρεσε η ανάρτησή σου!
    Έχει και τα καλά της η κρίση. Σκέψου πριν 3-4 χρόνια: οι ειδοποιήσεις που είχες από οποιαδήποτε εταιρεία είχαν να κάνουν είτε με αυξήσεις στα τιμολόγιά τους, είτε με έκπτωση στο υπάρχον πάγιο κατά... 5 ευρώ max (κάτι που ονόμαζαν "απίστευτη προσφορά")!
    Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή