--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Βρε που ήσουνα εσύ;

By | Πέμπτη, Μαρτίου 28, 2013 Leave a Comment
Καλημέρα φίλοι μου Αγαποκορυδαλλιώτες!! Σας έλειψα; ... Είχα μέρες να εμφανιστώ, δεν ξέρω αν το προσέξατε! ... Οι λόγοι πολλοί, δουλειές, γράψιμο, τριήμερο.. Η αλήθεια είναι πως ήθελα λίγο να ξεκουραστώ και να χαλαρώσω κι ευτυχώς το τριήμερο που πέρασε , μου δόθηκε η ευκαιρία! Βγήκα, διασκέδασα, έφαγα, ήπια, χόρεψα....πέρασα όμορφα! Αλλά όπως είναι φυσικό , μετά από την κραιπάλη των διασκεδάσεων , θέλεις άλλες δυο τρεις μέρες για να επανέλθεις στις ισορροπίες της καθημερινότητας. Και μάλιστα μιας καθημερινότητας που είναι  λίγο εν βρασμό , αφού το βιβλίο μου που ετοιμάζεται πυρετωδώς, βρίσκεται τώρα στην φάση της επιλογής εξωφύλλου.
Κατά τα άλλα οι μέρες που πέρασαν κύλησαν με όμορφα συναισθήματα, φιλική διάθεση και ένα βραβείο. Ναι, μέσα σε όλα είχα κι αυτή την τύχη! Ένα από τα ποιήματα μου, που συμμετείχε σε διαγωνισμό την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης , τιμήθηκε με το δεύτερο βραβείο. Συγκινητικό και υπέροχο, να αναγνωρίζεται η σκέψη σου, και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις. Αλλά ακόμη πιο συγκινητικό είναι να έρχεσαι πιο κοντά με τους ανθρώπους με όχημα την ποίηση!.. 
Αυτά προς το παρόν, γιατί η μέρα λόγω συννεφιάς και βροχής δεν σηκώνει και πολλά λόγια.. Τα υπόλοιπα θα σας τα πω σε χωριστές αναρτήσεις, έτσι για να σας κρατώ το ενδιαφέρον αμείωτο! 

Μείνετε συντονισμένοι κι ευδιάθετοι ... έχουμε πολλά να πούμε...
Προς το παρόν ας τραγουδήσουμε κάτι σχετικό με την σημερινή ημέρα.. 



ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

 
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: