--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Ο χαρταετός!

By | Τρίτη, Μαρτίου 19, 2013 Leave a Comment
Καλημέρα φίλοι μου, χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή..
Πως περάσατε το τριήμερο;.. Όμορφα ακούω!! Μπράβο.. Χαίρομαι!
Εγώ πέρασα συμπαθητικά αλλά λίγο μοναχικά, αφού οι περισσότεροι φίλοι μου έλειπαν ταξιδάκι, κι έτσι πέρασα την καθαρά Δευτέρα πίνοντας ούζο και τρώγοντας γαρίδες σαγανάκι , μόνη με το γιο μου! Δεν πειράζει,και πάλι καλά να λέμε!
Θυμήθηκα σήμερα το πρωί, μια άλλη καθαρά Δευτέρα πριν χρόνια, που μαζευτήκαμε μεγάλη παρέα και πετάξαμε έναν τεράστιο χαρταετό που τον είχαμε φτιάξει μόνοι μας..Του είχαμε φτιάξει κι ένα χαμογελαστό πρόσωπο πάνω του.  Ήταν περίπου δυο μέτρα πλάτος και χρειαστήκαμε πολλά μέτρα... όχι σπάγκο αλλά σκοινί και μάλιστα γερό για να μπορέσουμε να τον συγκρατήσουμε..... Ο χαρταετός πέταξε μια χαρά και πήγε τόσο ψηλά που φαινόταν ίδιο μέγεθος με τους άλλους, ενώ στην πραγματικότητα ήταν πολύ μεγαλύτερος.. Αφήστε η δύναμη του! ...Τον κρατούσαμε έξι άτομα και μας τραβούσε να μας σηκώσει.. Τελικά τον δέσαμε στο αυτοκίνητο.. Όταν πια ήρθε η ώρα να φύγουμε , ήταν αδύνατον να τον κατεβάσουμε. Κόψαμε με δυσκολία το σκοινί και τον αφήσαμε ελεύθερο στους αιθέρες ...
Ίσως να ταξιδεύει ακόμα... Αν δείτε ένα χαμογελαστό πρόσωπο στον ουρανό να ξέρετε πως είναι ο αετός μας!
Χαμογελάστε του κι εσείς...


Για του λόγου το αληθές σας παραθέτω φωτογραφία... Ο άντρας που φαίνεται αριστερά έχει ύψος 1,92 οπότε μπορείτε να υπολογίσετε και το ύψος του χαρταετού!




Καλά να περνάτε !!!!

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: