--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Μια καλημέρα στη βροχή....

By | Τρίτη, Δεκεμβρίου 18, 2012 1 comment
Φίλοι μου καλοί....Καλή σας μέρα! 

Τι βροχή αυτή η σημερινή, άνοιξαν οι ουρανοί, και γίναμε μούσκεμα!  Αλλά τι να πεις, χειμώνας είναι , μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη; Χτες ''χαρά Θεού" και σήμερα κατακλυσμός..  Οχυρωθείτε με πολλή δύναμη και θετική διάθεση και αρχίστε να προγραμματίζετε τις γιορτές που βρίσκονται προ των πυλών. Βγείτε στα μαγαζιά, δείτε βιτρίνες, προγραμματίστε τις εξόδους με τα παιδιά σας, και φτιάξτε τους κουραμπιέδες σας! Τα Χριστούγεννα είναι η ομορφότερη γιορτή, και στον Κορυδαλλό τα γιορτάζουμε χωρίς μιζέρια! ... Τι; ..Βλέπω κατσουφιασμένα πρόσωπα εκεί στο βάθος; ... ''Δεν έχουμε λεφτά" ακούω...  Και ποιος σας είπε πως χρειάζονται λεφτά για να διώξουν τη μιζέρια; Καλή διάθεση και αγάπη για τους γύρω μας χρειάζεται , τίποτα άλλο! Εμένα να ακούτε ... Γιατί τώρα πια το γνωρίζετε καλά πως το ''love korydallos" είναι αντιμιζεριακό 100% .... Το λέει και το όνομα του ..."LOVE" ...όπως ''ΑΓΑΠΗ" και '' KORYDALLOS"....όπως  "ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ  η πόλη που δεν κατοικεί η μιζέρια". .. Τι θα πει "δεν σημαίνει αυτό"; ....Ότι θέλουμε εμείς σημαίνει! Εμείς την φτιάχνουμε την πόλη μας, εμείς και τη σημασία του ονόματος της! 
Και μπορεί ένας κορυδαλλός να μην φέρνει την Άνοιξη, (ούτε κι ένας κούκος,  εξακριβωμένο) , αλλά ένας Κορυδαλλός έχει πάντα Άνοιξη , αν το πιστέψουμε όλοι! 
Ψηλά το κεφάλι λοιπόν και ξεκινήστε τις λίστες.... 

Καλημέρα με χαμόγελο....


Δεν τελειώσαμε εδώ....

Έρχεται και συνέχεια ...γιατί σήμερα έχω να πω πολλά.... βλέπετε μετά από ενάμιση μήνα που λόγω των παραστάσεων κάθισα λίγο ''στον πάγκο μου", επανήλθα δριμύτερη...

Η συνέχεια οσονούπω..... (περίεργη λέξη!) 



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

1 σχόλιο: