--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

CURVES στη γειτονιά μας!

By | Κυριακή, Νοεμβρίου 25, 2012 Leave a Comment
" Θέλω να κάνω γυμναστική αλλά δεν έχω χρόνο"
" Τα περισσότερα γυμναστήρια είναι μακρυά"
" Θέλω να πηγαίνω σε ένα γυμναστήριο , ΜΟΝΟ για γυναίκες"
" Ένα πρόγραμμα γυμναστικής κρατάει πολλή ώρα και κουράζομαι"..

Αυτές είναι οι πιο συνηθισμένες δικαιολογίες των γυναικών, σχετικά με τους λόγους για τους οποίους αποφεύγουν το γυμναστήριο.. .. Αν και τις περισσότερες φορές δεν είναι απλώς δικαιολογίες αλλά πραγματικοί προβληματισμοί. Όμως υπάρχει λύση και την ξέρουμε όλες! Υπάρχουν τα Curves,  τα γυμναστήρια που απευθύνονται αποκλειστικά σε γυναίκες, και ιδιαίτερα σε εκείνες που δεν θέλουν να χάνουν πολύτιμο χρόνο, μια που το πρόγραμμα κρατάει μόνο 30 λεπτά. Τα Curves ήρθαν δηλαδή για να καταρρίψουν όλες τις δικαιολογίες μας...
" Ναι αλλά μου πέφτει μακρυά η πλατεία Μέμου".. θα πει η Κορυδαλλιώτισα που μένει λίγο πιο ψηλά. ... Ε λοιπόν , ούτε αυτό είναι δικαιολογία πια, γιατί, φίλες μου ανοίγει καινούργιο Curves  στο κτίριο ακριβώς δίπλα από το My Market  στην Γρ. Λαμπράκη, στον τρίτο όροφο.. 
 Στα ψηλά ψηλά λοιπόν , σε έναν καλαίσθητο χώρο με αποχρώσεις του ροζ, τα Curves θα μας κρατήσουν συντροφιά και θα μας χτίσουν σωματάκι για την παραλία προτού να πεις CURVES! 
Λεπτομέρειες σχετικά με τα προγράμματα, τις τιμές και απαντήσεις στις υπόλοιπες απορίες που μπορεί να έχετε, θα σας έχω το συντομότερο δυνατόν! 
Προς το παρόν .... Βρείτε τα αθλητικά σας και να είσαστε έτοιμες! 
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: