--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Πανηγυρίζουμε!

By | Πέμπτη, Νοεμβρίου 08, 2012 Leave a Comment
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες! Και είναι και πολλοί , σχεδόν το ένα τρίτο της Ελλάδας! Υποθέτω τα άλλα δυο τρίτα γιορτάζουν της Παναγίας, του αγ.Γεωργίου, του αη Γιάννη, και του αγ. Δημητρίου! Όπως και να'χει ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους!
Σήμερα ο αγαπημένος μου Κορυδαλλός φόρεσε τα καλά του, έχει σημαιοστολίσει την μεγαλύτερη εκκλησία του , έχει γεμίσει με πάγκους και φώτα και ''πανηγυρίζει''!  Η χαρά των παιδιών αλλά και των μεγάλων.. αφού μια βόλτα στο πανηγύρι μας φτιάχνει τη διάθεση, είτε αγοράσουμε κάτι είτε όχι. Αν και φέτος μάλλον μόνο για βόλτα θα πάμε... Δεν πειράζει όμως, καλά να είμαστε ! 
Όσοι μένουμε Κορυδαλλό έχουμε πολύ όμορφες αναμνήσεις από το πανηγύρι των Ταξιαρχών, μας θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια και μια αθωότητα που κάπου εκεί μέσα μας κρύβετε ακόμα. Ας την ψάξουμε και ας την φέρουμε στην επιφάνεια σήμερα! Με ένα τεράστιο ροζ μαλλί της γριάς στο χέρι και ένα μικρό δωράκι στον εαυτό μας, λάφυρο από το πανηγύρι, ας χαμογελάσουμε σαν παιδιά για λίγο. Όπως τότε που γυρίζαμε σπίτι με τις σακούλες και την ξεραμένη ροδοζάχαρη στα χείλη και παίζαμε με τα καινούργια μας παιχνίδια, και λέγαμε με χαρά στους φίλους μας την επόμενη μέρα τι μας πήραν οι γονείς μας! Μήπως δεν είμαστε ακόμα παιδιά; Είμαστε και θα είμαστε για όσο θέλουμε! Αθώα παιδιά που εντυπωσιαζόμαστε από αυτό το μεγάλο πανηγύρι που λέγεται ζωή! 

Καλά να περάσετε !!!!!! 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.!!!!!

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: