--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Τέχνη και Βοήθεια.

By | Δευτέρα, Νοεμβρίου 05, 2012 Leave a Comment
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Δευτέρα σήμερα και προσπαθώ να μαζέψω τα ασυμμάζευτα.. Το σπίτι, τα κουρασμένα μέλη μου, και να προσαρμοστώ στην καινούργια εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε.. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν πολύ κουραστικό αλλά και ευχάριστο. Οι παραστάσεις συνεχίζονται κανονικά και παρά την κούραση, όλοι όσοι συμμετέχουμε ,παίρνουμε ικανοποίηση από τη συμμετοχή του κόσμου..  Και από το χειροκρότημα στο τέλος.. Το έργο εξάλλου το αξίζει..
 Για όσους δεν κατάλαβαν, μιλάω για το έργο ''Με τα δόντια" του Θόρτον Ουάιλτερ που παίζεται κάθε Σαββατοκύριακο στο Θέατρο ''Γκαράζ" στο πνευματικό κέντρο Μελίνα Μερκούρη ..
Εκεί δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να αποδώσουμε τα νοήματα του έργου που ,πιστέψτε με, είναι πολλά! Δεν είναι τυχαίο πως έχει βραβευτεί με Πούλιτζερ..
Όσοι δεν το έχετε δει, έχετε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε τα επόμενα Σαββατοκύριακα και μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου...
Μια παράσταση από το Σπουδαστήρι Θεάτρου Κορυδαλλού..

Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά καλό θα ήταν να φέρετε μαζί σας κάποιο τρόφιμο που διατηρείται (γάλα εβαπορέ, μακαρόνια, ρύζι), έτσι ώστε να συνδράμετε κι εσείς στην προσπάθεια του Δήμου Κορυδαλλού , να βοηθήσει αδύναμες οικονομικά οικογένειες.

Γιατί η Τέχνη μπορεί να έχει ΚΑΙ  κοινωνικό χαρακτήρα..

Να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα!




Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: