--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Επιτέλους!

By | Τετάρτη, Νοεμβρίου 14, 2012 1 comment
Μετά από σχεδόν μια εβδομάδα που έχω μείνει εκτός, επανήλθα δριμύτερη! Οι λόγοι διάφοροι, από τις παραστάσεις που συνεχίζονται και με απορροφούν, μέχρι τη συγγραφή του καινούργιου μου βιβλίου (όσο για το προηγούμενο,  είναι υπό έκδοση από τις εκδόσεις "Μίνωας", αλλά θα σας πω σε άλλη ανάρτηση), με μια ιστορία ανατρεπτική και ενδιαφέρουσα, που έχει τραβήξει όλη την προσοχή μου. Αν υπολογίσουμε και τις δουλειές, το άγχος, και τη διακοπή της σύνδεσης (άτιμος λογαριασμός, με άφησε χωρίς ίντερνετ), καταλαβαίνετε πως μια βδομαδούλα που έχουμε να μιλήσουμε , στην πραγματικότητα είναι ένα τίποτα!
   Σήμερα πήγα βόλτα. Βασικά στη Vodafone πήγα για να πληρώσω το λογαριασμό μου , αλλά το συνδύασα και με ένα καφεδάκι  στο Mirror. Τι; Με ποιον; ... Μόνη μου καλέ, γιατί σας κάνει εντύπωση. Στον Κορυδαλλό μου δεν χρειάζομαι απαραίτητα παρέα για να πιω καφέ, νιώθω σαν στο σπίτι μου παντού! Κι όπως και στο σπίτι μου δεν έχω πάντα παρέα, έτσι άνετα μπορώ να πάω κι έξω για καφέ. Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει μερικές φορές να απομονώνομαι και να βάζω σε τάξη τις σκέψεις μου, οι οποίες είναι κουβάρι τον τελευταίο καιρό.. Όχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο αλλά με τόσα που ακούω γύρω μου για περικοπές και νέα μέτρα , ε όσο να' ναι επηρεάζομαι. Με πιάνουν οι ανασφάλειες μου, οι φοβίες μου, και πέφτω ψυχολογικά. Ευτυχώς που καμιά φορά "το ρίχνω στην τρέλα" και σώζομαι! Έτσι είναι... Θέλει τρέλα η ζωή μας γιατί κι η ίδια είναι τρέλα!!!
Και μια που μιλάμε για τρέλα θέλω να παρατηρήσετε την παρακάτω φωτογραφία και να μου πείτε τί λείπει.....



Είναι η ιδέα μου ή έπρεπε να υπάρχει μια μπαλκονόπορτα στο πάνω μπαλκόνι;
Τι να πει κανείς! Φαίνεται πως ο κατασκευαστής ήταν αφαιρετικός καλλιτέχνης... Θα είχε κι αυτός την τρέλα του!

Εξάλλου συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα...... Και σε λίγο δεν θα έχουμε για νοίκι! Το λέει και το τραγούδι!!



Καλή σας μέρα και να χαμογελάτε!!!


Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

1 σχόλιο:

  1. Παλιά η ανάρτηση, αλλά τώρα την είδα ..και ναι αυτό που με τρελαίνει στην πόλη μας, είναι ότι μπορείς μόνη σου ανενόχλητη να απολαύσεις το καφεδάκι σου, μετά βεβαίως - βεβαίως, από μια βόλτα, έστω και για οφθαλμόλουτρο στην Ταξιαρχών.
    όντως αφαιρετικός ο "καλλιτέχνης"...αυτό είναι το χωρίς παράθυρο στον κόσμο..αλλά με μπαλκόνι!Φιλιά again!

    ΑπάντησηΔιαγραφή