--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Με τΡέΛλα!

By | Κυριακή, Αυγούστου 05, 2012 2 comments
Καλησπέρα σας!!
Που σας πετυχαίνω; .. Εδώ η σε κάποιο άλλο μέρος;
Πάντως εγώ το είπα και το έκανα.. Είπα θα κάνω Διακοπές και τις κάνω! (http://lovekorydallos.blogspot.gr/2012/07/blog-post_27.html?spref=fb)

Τι σημασία έχει που δεν έφυγα, σημασία έχει πως από την 1η Αυγούστου βρίσκομαι σε κατάσταση διακοπών. Τριγυρίζω στο σπίτι μου με το παρεό φορεμένο σαν φόρεμα, κάνω ηλιοθεραπεία στην αυλή μου (ευτυχώς έχει τοίχο γύρω και ψηλά φυτά και δεν με βλέπουν οι γείτονες) , καταβρέχομαι με το λάστιχο παρέα με τον γιο μου- ο οποίος το καταδιασκεδάζει- έχω ανοίξει και μια ομπρέλα θαλάσσης, ακούω όλη μέρα κουβανέζικη μουσική κι άλλα καλοκαιρινά τραγούδια, και είναι σαν να έχω φύγει γι'αλλού! Τα βράδια ανεβαίνουμε στην ταράτσα και σκαρφαλώνουμε στα κεραμίδια της διπλανής που εφάπτονται με το πεζούλι μας,σαν τις κεραμιδόγατες  και χαζεύουμε την φεγγαροφωτισμένη Αθήνα, τρώγοντας σταφύλι και ποπ κορν . Έτσι την περνάμε και θα τολμήσω να πω πως είναι ΩΡΑΙΑ!!!
  Χρειάζεται λίγη τρέλα η ζωή μας , κι όσο κι αν ακούγεται τετριμμένο αυτό, λίγοι το κάνουν πράξη στην πραγματικότητα. Εκείνοι όμως που την διαθέτουν αυτή την τρέλα, περνούν καλύτερα! ΖΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ! Πιστέψτε το. Κι όσο πιο πολύ το πιστέψετε εσείς, τόσο πιο πολύ θα πάψει να μοιάζει με τρέλα! ....Ίσως και να γίνει τρόπος ζωής, ένας καλύτερος τρόπος ζωής. Ίσως τότε να καταλάβετε πως η χαρά μπορεί να βρίσκετε κρυμμένη παντού, στα πιο απλά πράγματα, στον ήλιο που είναι για όλους ο ίδιος, στο φεγγάρι που είναι μαγικό, σε ένα παιδί που ξεκαρδίζεται στα γέλια παίζοντας μπουγέλο με τη μαμά του, ακόμα και στη συνενοχή του σκαρφαλώματος στα κεραμίδια της γειτόνισσας ... Η χαρά είναι μέσα μας! .... "Χαρά" είπα; ... ..
 Θα πω καλύτερα ''ΕΥΤΥΧΙΑ" ....

Και η τρέλα μας είναι το μυστικό μονοπάτι για να την βρούμε!

Καλό σας απόγευμα ...
Να περνάτε όμορφα ΠΑΝΤΟΥ!!


Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

2 σχόλια:

  1. Έτσι μπράβο βρε Βάσια, κουράγιο και μην μασάς... Άλλωστε οι διακοπές είναι εγκεφαλική κατάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτως ή άλλως,όπου και αν βρίσκεσαι,μεταδίδεις αισιοδοξία στους άλλους.Πάντα το έκανες αυτό.
    Είμαι σίγουρη ότι ο γιος σου περνά πολλές "θεατράλε" στιγμές μαζί σου και η καθημερινότητά του είναι ενδιαφέρουσα.
    Χάρηκα πολύ που σε "είδα",έστω διαδικτυακά και τυχαία.
    Να είσαι καλά,πραγματικά καλά(με όποιον ορισμό δίνεις εσύ και μόνον εσύ σε αυτό).Το εύχομαι από καρδιάς.
    Ανθή

    ΑπάντησηΔιαγραφή