--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Φεγγάρι μου...

By | Πέμπτη, Αυγούστου 02, 2012 1 comment
Σήμερα το βράδυ θα έχουμε την τύχη να θαυμάσουμε ένα από τα πιο λαμπερά φεγγάρια του χρόνου, την Αυγουστιάτικη πανσέληνο.. Σε αρχαιολογικούς χώρους, σε παραλίες αλλά και σε ταράτσες κι αυλές , το ολόλαμπρο φεγγάρι θα κάνει τη βόλτα του και θα μας μαγέψει για μια ακόμα φορά..
Απολαύστε το με καλή παρέα ή και μόνοι σας! Έτσι κι αλλιώς, η Αυγουστιάτικη πανσέληνος είναι από μόνη της μια εξαιρετική παρέα! Με λίγο κρασί και απαλή μουσική, μπορεί να μας κάνει να σκεφτούμε, να μαγευτούμε και να ταξιδέψουμε με την φαντασία μας όπου εμείς θέλουμε!
Αξίζει βέβαια να πούμε πως το αποψινό φεγγάρι θα είναι η πρώτη πανσέληνος του Αυγούστου... έρχεται και δεύτερη στις 31!...

Καλό φεγγαρόλουτρο σε όλους κι ας ελπίσουμε πως δεν θα βρέξει ..

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

1 σχόλιο:

  1. Agaphmenh mou guristroula, mia kai aneferes to feggari h8ela na se enhmerwsw oti stis 31 augoustou 8a exoume ena alliwtiko feggari, ena polu spanio fainomeno pou sumvainei ''once in a blue moon''. Nai nai, polu kala katalaves, lene gia mple feggari, opote pare to gioka sou ekeino to vrady, aneveite panw sthn taratsa ki apolauste to! :)
    Polla filia apo th geitonikh amfiali exeis. :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή