--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Τον πιάσαμε τον Μάη...

By | Τρίτη, Μαΐου 01, 2012 Leave a Comment

Μην τρέχετε άλλο! Μην ψάχνετε! .... Ο Μάης είναι και επισήμως πια..."πιασμένος"! Τον πιάσαμε σήμερα, είτε με την μορφή στεφάνου, είτε με την μορφή ανθοδέσμης, είτε απλώς με τη μορφή ενός και μόνο λουλουδιού! Η μέρα σήμερα ήταν ι δ α ν ι κ ή για βόλτες και εκδρομές και τυχεροί αυτοί που μπόρεσαν να φύγουν έξω από τα τείχη αυτής της πόλης! Τυχεροί όμως και όσοι έμειναν μια που είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν τους κήπους, τα άλση και τις πλατείες με την παρουσία τους.
   Προσωπικά εγώ θαύμασα τον Εθνικό Κήπο στο σύνταγμα, που είχα καιρό να επισκεφτώ! Μια λέξη μπορεί να περιγράψει τη σημερινή μέρα μου...ΥΠΕΡΟΧΗ! Μια μεγάλη βόλτα κάτω από τον πυκνό ίσκιο των δέντρων- τι κι αν είναι στο κέντρο της πόλης- αρκεί για να σε αναζωογονήσει και να σε φέρει πιο κοντά στη φύση. Με καλή παρέα και ένα παγωτό στο χέρι (ειδικά αν είναι το αγαπημένο σου) μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ευτυχισμένος! Εξάλλου , η ευτυχία βρίσκεται στα απλά. Τον έπιασα λοιπόν κι εγώ το Μάη με τη μορφή κατακόκκινου τριαντάφυλλου κι ένωσα τα βήματα μου με τα βήματα δεκάδων άλλων ανθρώπων που αναζήτησαν λίγη ''εξοχή" μέσα στην Αθήνα!
  Κι όταν η βόλτα συνεχίζεται στο πολύβουο Μοναστηράκι, παρουσία τσίπουρου και μεζέδων , ε, τότε η ευχάριστη διάθεση απογειώνεται! Είναι πολύ ευχάριστο να σμίγεις με άλλους ανθρώπους που γελούν , που λάμπουν από χαρά , ξεχνώντας για λίγο κρίση , πολιτικά και εκλογές! Ξεχνώντας ακόμα και τα βάσανα τους! Ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας...Τολμήστε το.. . Και τη Δευτερομαγιά και την Τριτομαγιά....κι όποια μέρα σας κάνει κέφι! Ο Εθνικός Κήπος θα είναι εκεί , το Μοναστηράκι θα είναι εκεί, ο Λυκαβητός, η Ακρόπολη , το Θησείο, το Γκάζι, ο Βοτανικός κήπος, η Πειραική.... και ένα σωρό άλλα μέρη που μπορούμε να επισκεφτούμε και να περάσουμε πανέμορφα ακόμα και μόνο περπατώντας! Καλή παρέα να έχουμε και καλή καρδιά, και ομορφιά υπάρχει παντού χωρίς πολλά πολλά! Αναζητείστε την!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!


Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: