--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

The next best thing !!!

By | Παρασκευή, Απριλίου 27, 2012 1 comment
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ μη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ...

Lovekorydallιώτες  και Lovekorydalliώτησες ... Ψηφίστε Love Korydallos... για μια Ελλάδα, νέα όμορφη και πλούσια.....Για έναν Κορυδαλλό, χωρίς φυλακές, χωρίς νέφος, χωρίς μόλυνση του περιβάλλοντος .....

Κάπως έτσι θα ξεκινούσα τον προεκλογικό μου λόγο αν έβαζα υποψηφιότητα για βουλευτής.... Αλλά επειδή δεν βάζω και επειδή τα καταφέρνω καλύτερα με τις πιο άμεσες ''Καλημέρες", ας το πάρουμε πάλι από την αρχή...

Lovekorydalliώτες και Lovekorydalliώτησες.... Καλημέρα σας!
Σε προεκλογικό παλμό όλη η Ελλάδα και σε αναβρασμό όλοι οι Έλληνες... Μαθαίνω πως σε αυτές τις εκλογές θα έχουμε 29 (!) ψηφοδέλτια , φανταστείτε δηλαδή πόση ώρα θα είμαστε πίσω από το παραβάν για να βρούμε αυτό το ψηφοδέλτιο που μας αντιπροσωπεύει! Προτείνω να έχουν και καρεκλίτσα για να μην στεκόμαστε όρθιοι όση ώρα διαλέγουμε ''the next best thing'' που θα μας κυβερνήσει. Αν μάλιστα κερνάνε και καφεδάκι παρέα με τα ψηφοδέλτια και το φάκελο, αυτό θα ήταν το τέλειο. Εγώ απλώς ιδέες δίνω.
 Τώρα όσο για το τι θα ψηφίσουμε .... εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν. Ούτε ιδέα μπορώ να σας δώσω, ούτε κι έχω ιδέα τι θα ψηφίσω! Θα δείξει! Μέσα σε 29 ψηφοδέλτια όλο και κάτι θα βρω. Εκείνο που μπορώ να πω είναι πως πρέπει  όλοι να ψηφίσουμε, κι ούτε θέλω να ακούω "εγώ δεν πάω να ψηφίσω , δεν γουστάρω κανέναν" .. Αν δεν γουστάρεις κανέναν , αφήνεσαι έρμαιο σε αυτόν τον ''κανένα'' να σε κυβερνήσει ανεξέλεγκτα με όποιο τρόπο θέλει αυτός. Γιαυτό και πρέπει όλοι να πάμε να ψηφίσουμε και να το κάνουμε και πολύ υπεύθυνα.... Η ψήφος μας έχει αξία. Ακόμα και σε μικρό κόμμα να την δώσουμε έχει αξία, είναι μια μικρή φωνή της συνείδησης μας που λέει "Επιλέγω" !
 Όσο για το αποτέλεσμα αυτής της επιλογής ... Αυτό θα κριθεί εκ του αποτελέσματος ... όπως πάντα άλλωστε ... Και δεν εννοώ το αποτέλεσμα της κάλπης, αλλά αυτό το αποτέλεσμα που καλείτε να πετύχει η καινούργια κυβέρνηση . Όποιος βγει την επόμενη μέρα των εκλογών πρέπει να έχει καλά στο κεφάλι του , πως τώρα πια "Δεν μασάμε" , και πως το ότι ψηφίστηκε από μια μερίδα ανθρώπων δεν σημαίνει "παράδοση άνευ όρων" αλλά ένα μεγάλο μεγάλο "Διαγώνισμα" που αν δεν γράψει καλά... άλλη ευκαιρία δεν έχει. Γιατί τώρα ξυπνήσαμε...

Η τοποθέτηση μου σε θέματα πολιτικής σταματάει εδώ! Αυτό το blog δεν έχει χρώμα.... ή μάλλον έχει....Το χρώμα που επιλέγω κάθε μέρα για να σας μεταδώσω τις σκέψεις μου και τα συναισθήματα μου , για να σας μεταδώσω αισιοδοξία και θετική σκέψη, για να προβάλω την πόλη μας αυτή που αγαπάμε, όσοι την αγαπάμε... Άλλο "χρώμα" δεν έχει !!!!

Καλημέρα σας!!!!!!



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

1 σχόλιο:

  1. Κουράγιο Βάσια και σου εύχομαι καλή δύναμη για να πάρεις την απόφασή σου για την κάλπη. Επειδή κι εγώ έχω μπει σε σκέψεις, συλλογίζομαι πολύ σοβαρά την άποψη των πειρατών http://www.pirateparty.gr/.
    Αν βρεις χρόνο ρίξε μια ματιά στις αρχές και το καταστατικό τους.
    Αν θες να δεις πως ξεκίνησε το κίνημα των πειρατών γενικότερα, ιδού: http://www.ted.com/talks/lang/en/rick_falkvinge_i_am_a_pirate.html ο ιδρυτής του αρχικού σουηδικού κόμματος εξηγεί..

    Θα τα πούμε στο εκλογικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή