--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Μα που χάθηκες καλέ εσύ;

By | Πέμπτη, Ιανουαρίου 26, 2012 Leave a Comment
...Όντως , χάθηκα! Είχα μια εβδομάδα γεμάτη... από συγκινήσεις, και καλές και κακές! Αλλά ας μην σας κουράσω αναφέροντας πεζά γεγονότα, θα πω μόνο εν τάχει τι έκανα αυτές τις μέρες...
Πρώτον, έγραφα! Το βιβλίο μου προχωράει κι όσο αυτό προχωράει τόσο εγώ ενθουσιάζομαι, παθιάζομαι και ονειρεύομαι! Η καθημερινότητα μου έχει πλέον κατακλυστεί από τους ήρωες της ιστορίας μου, και το ταξίδι μαζί τους είναι μοναδική εμπειρία!
Δεύτερον, βγήκα! Το Σαββατόβραδο πήγα για φαγητό (ναι έχει φαγητό και μάλιστα εξαιρετικό) στο Mirror  , Σερρών 51, και το συνόδευσα με κρασί ''Caramello"  και ''καραμελένια" παρέα (λεπτομέρειες δεν θα πω)! Μετά πήγα στο Polo cafe στην πλατεία Μέμου, που καθιέρωσε τώρα πια τα live  κάθε Σάββατο, με έκπληξη για τους θαμώνες το δεκάλεπτο του Ερρίκου (συνιδιοκτήτη του Polo). Ομολογώ πως δεν περίμενα να τραγουδάει τόσο καλά (μπράβο Ερρίκο!). Την Κυριακή πήγα στην ετήσια κοπή της πίτας της σχολής χορού Alma Danza, με καλή παρέα και διασκεδάσαμε πολύ, βλέποντας τις χορογραφίες των μαθητών. Μετά, καταλήξαμε στο "Κουκούτσι" να πίνουμε κρασιά και να τρώμε εξοχικό στη λαδόκολλα, ενάντια στην οικονομική κρίση (η φτώχεια θέλει καλοπέραση!).
Τρίτον ψώνισα....Όχι ακριβώς δηλαδή, αλλά περίπου. Πήρα καινούριο κινητό, εξελιγμένο, έξυπνο! Τόσο έξυπνο που βάζει τον Αϊνστάιν να σκίσει τα πτυχία του.  Καλά μην φανταστείτε, υπάρχουν και εξυπνότερα, αλλά σε σχέση με το προηγούμενο απαρχαιωμένο κινητό μου το καινούριο είναι σούπερ εξελιγμένο! Εδώ, θέλω να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στα παιδιά της Vodafone στην Ταξιαρχών για την πολύ φιλική τους εξυπηρέτηση. Μπράβο παιδιά! Είναι ωραίο να βλέπεις χαμογελαστά πρόσωπα και καταρτισμένους ανθρώπους, ιδίως όταν πρόκειται για κάτι τόσο πολύπλοκο όπως η τεχνολογία!
Αυτά, πάνω κάτω έκανα την εβδομάδα που έλειψα!... Έλειψα δηλαδή από το blog,  γιατί κατά τ'άλλα..... ΜΕΝΩ ΕΔΩ!! ... και ... εμμένω εδώ! Στον Κορυδαλλό...



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: