--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Ζεσταθείτε !!

By | Τρίτη, Ιανουαρίου 17, 2012 Leave a Comment
(Ή αλλιώς.. 9+1 tips για να νιώσετε πιο ζεστά, ανέξοδα)

1. Ντυθείτε.
Φορέστε ζεστά ρούχα , ζεστά ζακετάκια, γαντάκια, σκουφάκια, και κασκολάκια! Εντάξει, μπορεί να μην σας λέω και κάτι πρωτότυπο αλλά μια λίστα πρέπει να ξεκινάει από τα προφανή.

2. Πιείτε.
Ανακαλύψτε θερμαντικά ροφήματα, υπάρχουν στο εμπόριο σε μεγάλη ποικιλία , ή πιείτε τσάι και ζεστή σοκολάτα! Εννοείτε πως και τον καφέ μας σήμερα τον πίνουμε ζεστό! Από το απόγευμα και μετά , μπορούμε να πιούμε κι ένα ρακόμελο, κι αν το συνδυάσουμε με καλή παρέα, ακόμα καλύτερα!

3. Γευτείτε.
Σήμερα το μενού έχει σούπα! Κοτόσουπα, χορτόσουπα, τοματόσουπα, κρεμυδόσουπα, κρεατόσουπα, ψαρόσουπα, υπάρχουν πολλές σούπες και απευθύνονται σε όλα τα βαλάντια! Είναι το πιο ταιριαστό φαγητό για το κρύο!

4. Χτυπηθείτε.
Ακούστε δυνατά τραγούδια, με έντονο ρυθμό και ζεστούς ήχους. Αν το συνδυάσετε και με κίνηση , έχετε δύο σε ένα οφέλη.. Ζεσταίνεστε και γυμνάζεστε ταυτόχρονα!

5. Σκεφτείτε.
Κλείστε τα μάτια σας και σκεφτείτε όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα , και όσους σας κάνουν να αισθάνεστε καλά. Φανταστείτε ότι σχηματίζουν γύρω σας μια μεγάλη αγκαλιά για να σας προστατέψουν από το κρύο. Νιώστε αυτή την αγαπημένη αγκαλιά! Δεν αισθάνεστε πιο ζεστά τώρα;

6. Φανταστείτε .
Μα, τι άλλο; Το καλοκαίρι! Παραλία, καυτός ήλιος και χαλάρωση! ....μμμμ Τι καύσωνας!!

7.  Δείτε.
Το τζάκι! Τι; Δεν διαθέτετε; Ούτε εγώ.... Κανένα πρόβλημα! Κατεβάστε από το ίντερνετ την εικόνα μιας φωτιάς σε τζάκι, αυτής που σας κάνει να νιώθετε πιο ζεστά, και βάλτε την Wallpaper στην οθόνη του υπολογιστή σας! Πιστέψτε με, πιάνει! Αν ανάψετε και κεριά στο χώρο γύρω σας τότε ενισχύετε ακόμα περισσότερο αυτή την αίσθηση! Επίσης μπορείτε να βάλετε ένα αληθινό τζάκι σαν screensaver.. To αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό!
http://download.cnet.com/The-Magic-Fireplace-Screensaver/3000-2257_4-10635346.html )

8. Μυριστείτε.
Οι μυρωδιά της βανίλιας και της κανέλας, δημιουργούν μια ευχάριστα ζεστή αίσθηση, που μάλλον ξεκινά από τα παιδικά μας χρόνια, τότε που η μαμά μας , έφτιαχνε κουλουράκια και ζέσταινε όλο το σπίτι με την αγάπη της! Υπάρχουν πολλά αρωματικά χώρου, αιθέρια έλαια, στικς, αρωματικά κεριά κλπ, με αυτές τις αγαπημένες μυρωδιές, αλλά και μια εύκολη λύση είναι να βάλουμε στο μάτι της κουζίνας ένα μπρίκι με νερό που βράζει και να ρίξουμε μέσα λίγη κανέλα, λίγη βανίλια (αυτή των γλυκών) και κανα δυο μοσχοκάρφια (γαρίφαλα) ... μμμμμ ευωδιά!
9. Αισθανθείτε.
Αισθανθείτε όμορφα, κάντε καλές σκέψεις, θετικές, γελάστε, ερωτευτείτε,!... και τέλος...


+1 Παθιαστείτε.
Δεν χρειάζεται να πω το τελευταίο tip ... το φαντάζεστε...Θα πώ μόνο αυτό που λέει ο λαός...."Κρύο, κρύο καιρός για δύο!".... όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!


Καλημέρα Κορυδαλιωτόπαιδα... και όχι μόνο!!
Να έχετε μια ΖΕΣΤΗ μέρα!!




Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: