--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Κρυώνωωωωωω!

By | Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2012 2 comments
Καλημέρα σε όλους! Τι καλή δηλαδή, με τέτοια παγωνιά που κάνει έξω , μόνο καλή δεν τη λες!! Αλήθεια, είναι η ιδέα μου, ότι φέτος κάνει το πιο πολύ κρύο από όλους τους προηγούμενους χειμώνες; Και δεν εννοώ κακοκαιρία, αλλά ένα μακρύ συνεχόμενο κρύο! Εδώ κι ένα μήνα το θερμόμετρο δεν λέει να ανέβει πάνω από τους 6 βαθμούς, κι όσο για την εβδομάδα που έρχεται, ετοιμαστείτε για "Προπό", Οι θερμοκρασίες θα θυμίζουν αυτό το δημοφιλές παιχνίδι, με εξαίρεση το αρνητικό πρόσημο. Μια ματιά στο Μeteo.gr θα σας πείσει. -1, -2, 0, +1 ...+2 μετά βίας!  Και να είχαμε και τα χρήματα να φουλάρουμε με πετρέλαιο και να έχουμε όλη μέρα το καλοριφέρ ανοιχτό, πάει στο καλό, αλλά με την οικονομική κρίση να βαραίνει τα περισσότερα νοικοκυριά, προβλέπω αύξηση στις πωλήσεις κουβερτών και παπλωμάτων την ερχόμενη εβδομάδα! ''Κουκουλωθείτε" , και περιμένετε να περάσει το κρύο, σαν τις αρκούδες! Μας βλέπω να πέφτουμε σε χειμερία νάρκη. Πολύ οικονομική λύση, άμα κοιμάσαι, δεν πεινάς κιόλας! Και ξέρω πως θα βρεθούν κάποιοι και θα πουν "έλα, τα παραλές, χειμώνας είναι , λογικό να κάνει κρύο" . Ναι, πράγματι! Χειμώνας είναι! Αλλά..... πειράζει που δεν μου αρέσει ο χειμώνας; Πειράζει που μετά από ένα μήνα τον βαριέμαι και θέλω να έρθει η Άνοιξη;; ... Είμαι Ανοιξοπαίδι και Καλοκαιροπαίδι , τι να κάνω!! Τέλος πάντων θα έρθει και η Άνοιξη και θα σταματήσω την γκρίνια. Θα αρχίσω πάλι να τιτιβίζω και να πεταλουδίζω όπως κάνω συνήθως! Απλώς τώρα αφήστε με για λίγο να γκρινιάζω...... και να φωνάζω "Κρυώνωωωωωωωωωω"

Και για να έχει και μια χρησιμότητα αυτή η ανάρτηση να σας ενημερώσω πως ο καιρός σήμερα είναι νεφελώδης, με συννεφιασμένο ουρανό, υγρασία στο 65% με 75%, άνεμο 4-5 μποφόρ και θερμοκρασία 5-7 βαθμούς κελσίου!! Ο ήλιος αγνοείται.... κάπου στον Υδροχόο νομίζω πως είναι  είναι και πίνει τις μπύρες του! Πάντως εδώ δεν είναι!

Πολύ καλή μέρα σε όλους εύχομαι!!! Ντυθείτε ζεστά, και σκεφτείτε ζεστότερα!

Για περισσότερες πληροφορίες για τον καιρό.
http://www.meteo.gr/#




Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

2 σχόλια:

  1. Αγαπητή Βάσια, για να σε παρηγορήσω κάπως, θα σου πω πως εδω πέρα, έχουμε στην καλύτερη περίπτωση -9, και σχεδόν πρίν μια βδομάδα μέχρι και -21 :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπρρρρρρρρρρ!!! Μα, που μένεις;; στο βόρειο πόλο;; για μένα είναι αδιανόητες αυτές οι θερμοκρασίες, ούτε στο ψυγείο μου δεν τις επιτρέπω!!:-) Πάντως, όντως παρηγορήθηκα, κι ύστερα από αυτό που είπες, βλέπω τον Κορυδαλλό σαν τροπικό μέρος!! Ήδη, ακούω τα χαβανέζικα τραγούδια...(άμα μου λες, -21!!!μπρρρρρρ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή