--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Αυθεντικό δώρο ζωής!!!!

By | Παρασκευή, Νοεμβρίου 11, 2011 4 comments



... Θέλουμε να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας..
Για το σκοπό αυτό , δίνουμε χρήματα υπό μορφή ευεργεσίας , παλιά μας ρούχα, ή απλώς την βοήθεια μας σε έναν φίλο.. Ποιο όμως είναι το πιο αυθεντικό δώρο, το πιο προσωπικό, αυτό που θα μας κάνει να νιώσουμε λίγο πιο άνθρωποι, προσφέροντας το; ... Να σας βοηθήσω.. Είναι κόκκινο και ρέει στις φλέβες μας...Και υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που το έχουν πραγματικά ανάγκη, είτε γιατί πρόκειται να χειρουργηθούν, είτε γιατί έχουν βιώσει πρόσφατα ένα ατύχημα, είτε γιατί πολύ απλά το έφερε έτσι η ζωή που γεννήθηκαν με κάποιο αιματολογικό πρόβλημα και χρειάζονται μεταγγίσεις.
Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντική πράξη είναι η Αιμοδοσία!
Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουμε είναι πως στον δήμο μας λειτουργεί τράπεζα αίματος η οποία είναι σε ετοιμότητα να βοηθήσει όποιον Κορυδαλλιώτη, μπορεί να χρειαστεί αίμα για  τον ίδιο ή για κάποιο συγγενή του. Το πρόβλημα όμως είναι η έλλειψη ''καταθέσεων'' σε αυτήν την ''τράπεζα"... Για το σκοπό αυτό ο δήμος Κορυδαλλού οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 13-11-11 και τη Δευτέρα 14-11-11 από τις 9:00 πμ εώς τη 1:00μμ στο κτήριο των κοινωνικών υπηρεσιών , Ξενοφώντος 5 και Πελοπίδα (πλ.Μέμου) στο ισόγειο των ΕΔΑΠΕ...
Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης για τον συνάνθρωπο, μια πράξη χωρίς αντάλλαγμα, που όμως μας εξυψώνει! ... Κι ως γνωστόν το καλό επιστρέφει πάντα σε αυτόν που το κάνει. Ειδικά όταν το κάνει με την καρδιά του..

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

4 σχόλια:

  1. Πολλα μπραβο για την πρωτοβουλια αυτη του Δημου Κορυδαλλου! δυστυχως εγω δεν μπορω να δωσω γιατι εδωσα πριν δυο μηνες αλλα θα το πω σε οσους περισσοτερους μπορω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, καλό είναι να υπάρχουν τέτοιες πρωτοβουλίες από τους δήμους, αλλά και τους δημότες. Μπράβο και σε σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπαρχει λογος για μπραβο! οτι κανει ο καθενας το κανει γιατι το θελει! σε ευχαριστω παντως! μπραβο και σε εσενα που ανεβασες στο blog σου αυτη την αναρτηση! Συνεχισε την τελεια δουλεια που κανεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή