--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Βράδυ Σαββάτου..

By | Κυριακή, Νοεμβρίου 06, 2011 Leave a Comment
 Αυτό που μου αρέσει στον Κορυδαλλό είναι που και παρέα να μην έχεις για να βγεις, όλο και κάποιον θα συναντήσεις εκεί έξω! Είναι αυτό που λέμε, "μικρός που είναι ο κόσμος"! Αρκεί να πας στα κατάλληλα μέρη, για να συναντήσεις και τους ανάλογους ανθρώπους, όσους δηλαδή σε κάνουν να περνάς όμορφα και να γελάς..
 Χτες βράδυ, αποφάσισα να βγω, ή μάλλον για να ακριβολογώ.. να με βγάλω βόλτα! Ξεκίνησα ... από που άλλου; από Χουζουρλού. Γινόταν ένας πανζουρλισμός, είχαν παιδικό πάρτι και τα πιτσιρίκια ξεσήκωναν τον κόσμο. Δεν με πτόησε όμως καθόλου , κάθισα και ήπια ένα κρασί με τους φίλους μου τους ιδιοκτήτες, ακούγοντας "Las Divinas" και Rihanna και βλέποντας τα κοριτσάκια να κάνουν χορογραφίες! Μην σας πω πως στα κρυφά την έριξα μια γυροβολιά (μέσα από το μπαρ, μην γίνουμε και ρεζίλι).
  Ύστερα, κι αφού το πάρτι τελείωσε , πήγα στο "Ελληνικόν". Εκεί βρήκα τον φίλο μου τον Παντελή Πασπαλά και τα είπαμε λίγο. Παρεμπιπτόντως, το "Ελληνικόν" έχει ανανεωθεί αρκετά , και θυμίζει έντονα τις παλιές , καλές εποχές. Είναι μια καλή εναλλακτική πρόταση για καφέ και ποτό, με παρέα ή και μόνος αφού από ότι έμαθα διαθέτει και ασύρματο ίντερνετ. Μάλιστα, όπως ενημερώθηκα από τον φίλο Παντελή, ετοιμάζονται εκδηλώσεις και live που θα έχουν πολύ ενδιαφέρον! Stay tuned!
   Αφού τελείωσα το κρασί μου , χαιρέτησα τον Παντελή και την γλυκιά Αγγελική και κατηφόρισα προς πλατεία Μέμου. Στο POLO συγκεκριμένα που για μια ακόμα φορά τάραξε την πλατεία με τους LIVE ρυθμούς από τους "NO REHEARSAL" ένα νεανικό μουσικό σχήμα, που έπαιξε γνωστές επιτυχίες της έντεχνης μουσικής. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να μείνω ως το τέλος, αλλά από όσο είδα και άκουσα, τα παιδιά έπαιξαν πραγματικά με την ψυχή τους. Αφού έκανα και μια ζημιά (έριξα το κρασί μου πάνω στην μπάρα, καημένε Γιώργο.) έφυγα για το σπίτι. Ήμουν ευδιάθετη και χαρούμενη , παρά τον μικρό στομαχόπονο που με είχε πιάσει (μάλλον από τα κρασιά) .
Άλλο ένα Σαββατόβραδο στον Κορυδαλλό τελείωνε. Ένα ευχάριστο Σαββατόβραδο που αποδεικνύει πως για να περάσεις καλά δεν χρειάζεσαι μεγάλα μαγαζιά, ούτε πολλά πράγματα, ούτε καν καλή παρέα.. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι καλή διάθεση...Και χαμόγελο... Πολύ χαμόγελο!

Καλή Κυριακή σε όλους!




Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: