--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

*Anastasis*

By | Σάββατο, Οκτωβρίου 15, 2011 Leave a Comment
Η πρώτη μέρα της τριήμερης εκδήλωσης ''Ζωή Γλυκιά" κύλισε όμορφα και ευχάριστα. Από το πρωί ήμουν στη Χουζουρλού και υποδεχόμουν τις γυναίκες αλλά και τους άντρες που ήρθαν να μας τιμήσουν και να μας ενισχύσουν!  Τους ευχαριστώ πολύ..
Όμως το βράδυ επιφύλασσε μια έκπληξη για όλους! Ο πιανίστας "Anastasis" μας κατέπληξε κυριολεκτικά με τη μουσική του και απέδειξε πως ένα κλασικό μουσικό όργανο όπως το πιάνο μπορεί να έρθει τόσο κοντά στην παρέα όσο η παρέα επιθυμεί! Εγώ δεν έχω να πω τίποτα άλλο παρά ένα μεγάλο "ευχαριστώ" κι ένα μεγάλο "μπράβο" . Είμαι ακόμα συγκινημένη από τον ''ερωτεύσιμο" όπως μια κυρία αποκάλεσε, " "Anastasi" .. Οι λάτρεις της μουσικής γνωρίζουν πολύ καλά αυτό  το συναίσθημα..
  Το αποτέλεσμα αυτής της βραδιάς είναι το ότι εξασφαλίσαμε τη συμμετοχή του και για τις δυο επόμενες μέρες (σιγά μην τον αφήναμε να μας φύγει), καθώς και επόμενες συνεργασίες!
Προς το παρόν, σας περιμένουμε αύριο βράδυ να συζητήσουμε και να ενημερωθούμε για τον καρκίνο του μαστού, αλλά και να τραγουδήσουμε παρέα με τον εκπληκτικό "Anastasi"...
Ραντεβού αύριο λοιπόν ... που αλλού ... Στη Χουζουρλού ... Ρόδου 31!


Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: