--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Η ζωή ποδήλατο..

By | Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2011 6 comments
Η βενζίνη ακριβαίνει, τα τέλη κυκλοφορίας επίσης, αν βάλεις και κάτι φόρους , κάτι ασφάλειες, δεν είναι καιρός για να συντηρείς αυτοκίνητο. Αλλά πως να μετακινηθείς; Δεν είναι λίγοι αυτοί που στις δύσκολες αυτές εποχές επιλέγουν πιο φθηνές και οικολογικές λύσεις. Όπως το μηχανάκι, ή το ποδήλατο. Ειδικά το δεύτερο δεν κοστίζει τίποτα, είναι απόλυτα οικολογικό , και γλιτώνεις και τα χρήματα του γυμναστηρίου, αφού αποτελεί και άσκηση!
 Κάπως έτσι το σκέφτηκα κι εγώ... Έλα όμως που δεν ξέρω ποδήλατο! Δεν έμαθα ποτέ ισορροπία, κι αυτό είναι απαγορευτικό αν θέλεις να κάνεις ποδήλατο! Είναι; Όχι απαραίτητα. Πριν χρόνια είχα δει στο Μεσολόγγι κάποια ποδήλατα με τρεις ρόδες , είχαν μάλιστα και καλάθι πίσω για τα ψώνια του σούπερ μάρκετ! Το βρήκα πολύ έξυπνο, και vintage! Από εκείνη τη στιγμή κατάλαβα πως κάτι τέτοιο θα με βόλευε. Τουλάχιστον έτσι νομίζω. Μετά από πολύ ψάξιμο, σε μαγαζιά αλλά και στο ίντερνετ, ήρθε η μέρα που το απέκτησα! Κι αυτή η μέρα είναι σήμερα.
Από σήμερα λοιπόν , αν δείτε στο δρόμο μια μελαχρινούλα , κοντούλα , καβάλα σε ένα κόκκινο τρίκυκλο, να ξέρετε πως είμαι εγώ (φυλαχτείτε!). Βέβαια οι δρόμοι μας εδώ στον Κορυδαλλό δεν είναι ιδανικοί για ποδήλατο αλλά θα το παλέψω. Και στο μεταξύ, ποιος ξέρει; μπορεί να φτιαχτούν και ποδηλατόδρομοι....  Ελπίζουμε!
Το "όχημα"!!! Δεν είναι μια γλύκα;





Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Φίλε μου αυτά τα ποδήλατα κοστίζουν συνήθως γύρω στα 400 ευρώ. Πάντως αν ενδιαφέρεσαι για μεταχειρισμένο, στείλε μου e-mail στο basano333@yahoo.gr

      Διαγραφή
  2. Φαση εχει....Πρακτικοτατο για ψωνια,λαικη,σουπερμαρκετ, αλλα δεν νομιζω να το εχεις χαρει οπως πρεπει στα στενακια του κορυδαλλου :( Οσο για τους ποδηλατοδρομους,οσο τους εχεις δει εσυ τους εχω δει κι εγω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα !!! Συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά τώρα το είδα το σχόλιο! Πραγματικά! Ενώ είναι τόσο όμορφο και βολικό , για τον Κορυδαλλό δεν είναι , δυστυχώς! Ας ελπίσουμε πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα γίνουν ποδηλατόδρομοι ! :)))

      Διαγραφή
    2. By the way πολυ καλο το site που εχεις φτιαξει για τον Κορυδαλλο.... :D

      Διαγραφή
    3. ευχαριστώωωω .... Αγαπώ κορυδαλλό!

      Διαγραφή