--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

*Το καθετί μπορεί να γίνει δημιουργικό* ...και γίνεται.

By | Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2011 2 comments
 Καλημέρα σε όλους.. Το ξέρω ότι έχετε παράπονα που δεν γράφω τόσο συχνά τον τελευταίο καιρό (τί; δεν έχετε; Κακώς!) αλλά με έχει απορροφήσει ένα άλλου είδους γράψιμο. Μια που όλοι οι blogger είμαστε εν δυνάμει (ή αλλιώς wanna be) συγγραφείς, -ένας λόγος εξάλλου για να κάνεις blog είναι αυτός ακριβώς, η αγάπη για το γράψιμο- αποφάσισα να γράψω ένα βιβλίο. Όχι, δεν ξύπνησα μια μέρα και είπα ''τι να κάνω σήμερα που βαριέμαι; να πάω για καφέ; Μπα! Ας καθίσω να γράψω ένα βιβλίο"... Οχι! Ήταν ένα όνειρο που είχα χρόνια, μια επιθυμία έντονη, και πολλές φορές είχα προσπαθήσει (μάταια) να την υλοποιήσω. Αλλά, τα πάντα στη ζωή θέλουν την κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Κι αυτή η στιγμή για μένα ήρθε στις διακοπές, λίγο καιρό αφού ''έφυγε'' η μητέρα μου. Έτσι ξαφνικά, από κάποιο ερέθισμα, εμπνεύστηκα μια ιστορία. Το παράξενο είναι πως αυτή η ιστορία ''πλάστηκε'' πολύ γρήγορα στο μυαλό μου από την αρχή ως το τέλος, πριν καν να ξεκινήσω να την γράφω. Μέσα σε λίγες μέρες ήταν σαν να μου άνοιξε κάποιος το μυαλό και να μου έβαλε μέσα ένα ολόκληρο βιβλίο, χωρίς το τέλος του βεβαίως.
Έτσι λοιπόν η ιστορία αυτή έχει την ανάγκη να υπάρξει, να βγει σε χαρτί. Και θα βγεί! ...
Γιατί όπως σας έχω ξαναπεί σε προηγούμενη ανάρτηση , το ''τώρα'' είναι ο καλύτερος χρόνος για να πραγματοποιήσεις αυτό που θέλεις!
http://lovekorydallos.blogspot.com/2011/06/blog-post_07.html

Αυτά είχα να σας εκμυστηρευτώ και να συμπληρώσω....
"Μην πιστεύεις όσα λεν τα μάτια σου, δείχνουν μόνο τους περιορισμούς"  (από το γλάρο Ιωνάθαν του Ριτσαρντ Μπαχ)


Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα!
    Καινούρια στην... μπλογκόσφαιρα, τώρα ανακάλυψα αυτό το ιστολόγιο.
    Τελευταία, με αφορμή ένα θάνατο, έμαθα πολλά για μένα, ανακάλυψα "ταλέντα" που δεν ήξερα ότι είχα και πράγματα που νόμιζα ότι δεν μπορώ να κάνω...
    Ναι, το κάθετι μπορεί να γίνει δηνιουργικό!
    καλοτάξιδο το βιβλίο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστώ πολύ! Δυστυχώς ή ευτυχώς κάποιες φορές ένα, δύο ή εκατό χαστούκια μας ταρακουνάνε και μας κάνουν να ανακαλύπτουμε κρυμμένες δυνάμεις! Και , πίστεψε με, έχουμε χιλιάδες!!! Καλή διαμονή στη μπλογκόσφαιρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή