--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Χουζουρλού και φέτος...Αλλά ..

By | Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 16, 2011 Leave a Comment


Με μεγάλη μου χαρά έχω να σας ανακοινώσω πως αυτό το γλυκό στέκι με το όνομα "Χουζουρλού" που γνωρίσαμε πέρσι και αγαπήσαμε, μετά από τρίμηνη απουσία, επανήλθε δριμύτερο! Αν θυμόσαστε, έχω ξαναμιλήσει για τη Χουζουρλού σε προηγούμενη ανάρτηση. Αν όχι σας το ξαναθυμίζω..
http://lovekorydallos.blogspot.com/2011/03/blog-post_06.html

Όμως φέτος κάτι αλλάζει... ή καλύτερα ... ΠΟΛΛΑ αλλάζουν!

Κατ'αρχήν το ωράριο λειτουργίας. Φέτος η ''Χουζουρλού''  θα είναι ανοιχτή ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ σερβίροντας καφέ στη χόβολη, παραδοσιακά γλυκά, και λικέρ.


Δεύτερον ο δυναμισμός της. Αυτή τη σεζόν η ''Χουζουρλού'' αποκτά δυναμικό χαρακτήρα. Οργανώνει πάρτι με ανατρεπτικούς τίτλους, εκθέσεις, παρουσιάσεις βιβλίων και ένα σωρό άλλες εκδηλώσεις ψυχαγωγίας. Γιατί, άλλο η''διασκέδαση'', άλλο η ''ψυχαγωγία''.

Τρίτον το κοινωνικό προφίλ της. Προβληματίζεται, ενημερώνεται και ενημερώνει για θέματα που αφορούν όλους μας. Events με κοινωνικό χαρακτήρα και ευαισθησία έχουν ήδη προγραμματιστεί και θα μας απασχολήσουν ευχάριστα όλο το χειμώνα...


Εν κατακλείδι, η ''Χουζουρλού'' φέτος αποφασίζει να χαρεί τη ζωή! Αποφασίζει να κάνει ότι της κατέβει στο κεφάλι, αφού πια έχει την αυτοπεποίθηση πως αυτό που θα της κατέβει θα είναι μια καταπληκτική ιδέα... Και θα την πραγματοποιήσει!


Και κλείνουμε με την ''Μπαλάντα του καφέ''... Καλημέρα σε όλους!


Η ''Χουζουρλού'' βρίσκεται στην οδό Ρόδου 31 (πρώην Καζαντζίδη), πίσω από το ''My Market'' στον Κορυδαλλό. Τηλ επικοινωνίας 210-4974413.

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: