--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Βιβλίο - *Σιωπή στο σκοτάδι*

By | Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2011 Leave a Comment
 Φανταστείτε έναν άντρα  σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με δεμένα μάτια. Μέσα στο δωμάτιο βρίσκεται και μια γυναίκα, επίσης με δεμένα μάτια...
Ένα κρεβάτι.... Ένα ψυχολογικό πείραμα... Σιωπή....Ένωση...
 Τα χρόνια περνούν και από την ένωση αυτή μεγαλώνει κάπου ένα παιδί. Μες στη σιωπή για την αρχή της ύπαρξης του.
Οι δυο άνθρωποι συναντιούνται, δεν έχει δει ποτέ ο ένας τον άλλον κι όμως τα σώματα τους γνωρίζονται, Αμφιβολία, έλξη, μυστικά...  Κι η ιστορία τους ξεκινά... ή μήπως έχει ξεκινήσει χρόνια πριν;

Στο πρώτο βιβλίο της Μαρίας Στεφάνου,''Σιωπή στο σκοτάδι" συναντάμε δυο ανθρώπους που η μοίρα τους έπαιξε ένα πολύ περίεργο παιχνίδι. Τους χωρίζουν τόσα πολλά αλλά τους ενώνει μια πολύ δυνατή ανάμνηση κι ένα παιδί.
Η ζωντάνια και η φυσικότητα των διαλόγων, καθώς και η αλήθεια των ηρώων καθιστούν το βιβλίο ευανάγνωστο αλλά χωρίς να χάνει σε ποιότητα λόγου και σύνθεσης. Οι χαρακτήρες είναι ανθρώπινοι με αδυναμίες και επιθυμίες και ένα πάθος για να ζήσουν την ευτυχία που στερήθηκαν. Είναι ο καθένας από εμάς.
Οι εναλλαγές ατμόσφαιρας και καθημερινότητας καθώς και ο διάχυτος ερωτισμός, κρατούν το ενδιαφέρον του αναγνώστη μέχρι την τελευταία σελίδα.

Η Μαρία Στεφάνου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό. Το " Σιωπή στο σκοτάδι" είναι το πρώτο της μυθιστόρημα. Πρόκειται να ακολουθήσουν κι άλλα, αφού η Μαρία γράφει ασταμάτητα και έχει ήδη στα σκαριά το επόμενο βιβλίο της- που από ότι έμαθα θα είναι διαφορετικού ύφους......αλλά να μην σας πω περισσότερα- Αδημονούμε!!

Το βιβλίο "Σιωπή στο σκοτάδι" είναι από τις εκδόσεις  i-write και κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.
Μπορείτε να το προμηθευτείτε από την προσωπική σελίδα της Μαρίας Στεφάνου στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
http://www.silencethedark.blogspot.com/




Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: