--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Φθινόπωρο...

By | Τρίτη, Σεπτεμβρίου 06, 2011 Leave a Comment
Καλημέρες σε όλους! Μετά από ένα ξεκούραστο κι ευχάριστο διήμερο μακρυά από την Αθήνα , επέστρεψα με γεμάτες μπαταρίες και ανανεωμένη διάθεση αν και λίγο κουρασμένη από το ταξίδι.
Αυτό το ταξιδάκι ήταν αυτό το κάτι λίγο που ήθελα ακόμα για να μπορέσω να πω πια "καλό Χειμώνα" παρόλο που "καλό Φθινόπωρο" είναι πιο σωστό. Εξάλλου καλό είναι να χαιρόμαστε την κάθε εποχή.
   
   Αυτό το Φθινόπωρο έχουμε να κάνουμε πολλά και να δούμε ακόμα περισσότερα. Καινούρια μαγαζιά ανοίγουν, καινούρια live ετοιμάζονται, κάποιοι ανανεώνουν τον διάκοσμο, κάποιοι γράφουν βιβλίο, κάποιοι έχουν ήδη εκδώσει το πρώτο και πάνε για δεύτερο, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας είναι στα σκαριά, θεατρικές παραστάσεις,πάρτι και συναυλίες ετοιμάζονται πυρετωδώς,σχολές χορού ξαναρχίζουν μαθήματα, τα Cafe βγάζουν καινούριες προσφορές,τα εμπορικά φτιάχνουν καινούριες βιτρίνες, τα σχολεία ανοίγουν και γενικώς γύρω μας κάτι σιγοβράζει και προετοιμάζεται για το Φθινόπωρο. Βλέπετε, έχει κι αυτό την ομορφιά του..  Γιατί, μπορεί η Άνοιξη να είναι εποχή για έρωτα, το Καλοκαίρι εποχή για πάθος, ο Χειμώνας εποχή για θαλπωρή, αλλά το Φθινόπωρο είναι εποχή για Έμπνευση και Σκέψη. Είναι η εποχή που κοιτάζουμε μέσα στην ψυχή μας!

Καλό Φθινόπωρο σε όλους!

Υ.Γ. Διαβάστε βιβλία, ακούστε μουσική, δείτε παραστάσεις....
.....
Ανοίξτε το μυαλό και την ψυχή σας!

Αλλά πάνω από όλα.... ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ...


Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: