--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Σεπτέμβρης του Πολιτισμού!

By | Δευτέρα, Αυγούστου 29, 2011 Leave a Comment
Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!
Μπήκαμε πια στην τελική ευθεία για το φθινόπωρο.Έχουμε γυρίσει από διακοπές, έχουμε προσαρμοστεί,(λέμε τώρα), και σιγά σιγά μπαίνουμε στην ρουτίνα μας. Δεν είναι πάντα κακή η ρουτίνα, κάποιες φορές δείχνει έναν ασφαλή δρόμο. Ευτυχώς στην ομαλή αυτή προσαρμογή μας έχουμε έναν ενδιάμεσο σταθμό, ένα μεταβατικό στάδιο που μας χρυσώνει το χάπι της επιστροφής. Τον Πολιτιστικό Σεπτέμβρη!
Ένας μήνας γεμάτος εκδηλώσεις, ήχους και θεατρικές παραστάσεις που δεν είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το καλοκαίρι....
Για αρχή, θα απαντήσουμε στο ερώτημα "να ζει κανείς ή να μη ζει" και σε αυτό θα μας βοηθήσει ο ''Άμλετ" του Σαίξπηρ. Μια κορυφαία παράσταση που θα γίνει στο Δημοτικό Αμφιθέατρο''Θανάσης Βέγγος'' την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου. Θα ακολουθήσουν εξαιρετικές παραστάσεις, όπως "Οθέλλος" του Σαίξπηρ, "Φιάκας" του Μισιτζή,  "Ειρήνη" του Αριστοφάνη, "Εκείνος κι εκείνος" του Μουρσελά, "Το μεγάλο μας Τσίρκο" του Καμπανέλλη, ''Το μόνον της ζωής μου ταξείδιον" του Βιζυηνού, "Η αυλή των θαυμάτων" του Καμπανέλλη, "Οι κυρίες της αυλής",  "Δωδέκατη νύχτα" του Σαίξπηρ και το "Περιμένοντας τον Γκοντό" του Μπέκετ.
Όπως καταλαβαίνεται, έχουμε να δούμε πολλά τον Σεπτέμβρη στον Κορυδαλλό. Αλλά και να ακούσουμε, καθώς, πολλά μουσικά σχήματα θα δίνουν το παρόν στις πλατείες γεμίζοντας τις νύχτες μας με ήχους και τραγούδια.
Και θα κλείσω χρησιμοποιώντας , έναν ραδιοφωνικό όρο....
"Μείνετε συντονισμένοι", εδώ στο ''Love Korydallos" για την καλύτερη ενημέρωση σας!!

Εισιτήρια για τις παραστάσεις θα προπωλούνται στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού από τις 9:00 το πρωί εως τις 2:00 το μεσημέρι , καθώς και στην Πλατεία Ελευθερίας από τις 7:00 το απόγευμα εως τις 10:00 το βράδυ.



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: