--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Τσιφλίκ μπαχτσέ..

By | Κυριακή, Απριλίου 10, 2011 5 comments
 Εκεί που περπατούσαμε με την φίλη μου την Ντίνα στην Ταξιαρχών , έριξε την ιδέα...''πάμε στο Τσιφλίκ''; .. ''και δεν πάμε;'' απάντησα, ''Αν βρούμε τραπέζι βέβαια!!''
 Στο Τσιφλίκ Μπαχτσέ έχω πάει αλλες τρεις ή τέσσερις φορές και είχα τις καλύτερες εντυπώσεις, παλιά μάλιστα είχε και χορεύτρια οριεντάλ , αφού το μαγαζί είναι εμπνευσμένο από την Μικρά Ασία! 
Το ωραίο φαγητό , το ευγενέστατο προσωπικό και η ζεστασιά του μαγαζιού σε κερδίζουν!
   Μπαίνοντας με την Ντίνα στο Τσιφλίκ Μπαχτσέ , είχαμε μια ευχάριστη έκπληξη... Είχε ζωντανή μουσική! Όπως έχετε ήδη καταλάβει ...ψοφάω για ζωντανή μουσική! Πόσο μάλλον όταν αυτή συνδυάζεται με ωραίους πολίτικους μεζέδες!
 Περιττό να μιλήσω για την τύχη μας να βρούμε τραπέζι Σαββατιάτικα και μάλιστα μπροστά στα τρία παιδιά που τραγουδούσαν! Από ότι έμαθα ο Μάνος, ο Γιάννης και ο Γιώργος, παίζουν και τραγουδούν κάθε Σάββατο στο Τσιφλικ Μπαχτσέ και είναι και πολύ καλοί!

Γιώργος,Γιάννης,Μάνος

Δεν έλειπαν βέβαια και οι γυναικείες φωνές! Η Μαριάνθη ,φίλη των παιδιών με την μελωδική φωνή της μας ταξίδεψε με τραγούδια της Αλεξίου και τολμώ να πω ότι μας συγκίνησε..

Η γλυκιά Μαριάνθη και ο Μάνος

Συγκινητική όμως και καθηλωτική ήταν και η αυθεντικά λαική φωνή της Μαίρης , μιας υπέροχης κυρίας που με το τραγούδι της ξεσήκωσε όλο το μαγαζί, και μας έκανε όλους να τραγουδήσουμε μαζί της ''όταν πίνει μια γυναίκα'' και πολλά άλλα τραγούδια. 

Η υπέροχη Μαίρη

Αλλά και οι ''Mp3'' ένα φοβερό δίδυμο (στην κυριολεξία ''δίδυμο'', αφού πρόκειται για δίδυμα πανομοιότυπα αδέρφια) , ξεσήκωσαν το κέφι με το χιουμοριστικό δικό τους τραγούδι , αλλά και με την εκπληκτική ερμηνεία τους σε τραγούδια γνωστών ερμηνευτών! 

Mp3(το δίδυμο!)

Το αποτέλεσμα όλου αυτού του συνονθυλεύματος είναι ότι στο τέλος της βραδιάς όλο το μαγαζί ήμασταν μια παρέα, και όταν συμβαίνει αυτό σημαίνει οτι η βραδιά είχε επιτυχία...




Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, στους guest stars, στο μαγαζί , αλλά και στους γλυκούς σερβιτόρους (ευχαριστούμε Παναγιώτη)! 
Για πληροφορίες ...http://www.tsiflikmpahtse.gr/




                                                                                                      
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

5 σχόλια:

  1. fantastiko...emeis efxaristoume vasia moU!! na eisai kala...! sas xanaperimenoume...k emeis perasame yperoxa!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειμαι η Μαιρη(οταν πινει μια γυναικα)!!!Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!Ζηλεψα,θελω και εγω φωτογραφια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. epeidi k i vasia itan otan pinei mia gynaika ekeino to vrady den se evgale foto..xaxaxax k egw thelw fwtooooo!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν μου το επιτρέπεις εννοείτε πως θα μπει άμεσα!!απλώς πάντα παίρνω την άδεια γιατί μπορεί κάποιος να μην θέλει!! ...όσο για την φωνή σου..δεν έχω λόγια,εξαιρετική!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτοιμη η φωτογραφία και στην θέση της!! κι εσένα σε έχω Παναγιώτη αλλά σε αδικεί!!γιαυτό δεν την ανέβασα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή